Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ντόρα: Ποιόν κοροϊδεύει ο Τσίπρας;

Dora-Bakoyanni-Kostas-Karamanlis
Από το Μνημόνιο, τη λιτότητα και τη διαφθορά, μέχρι την τρομοκρατία και τις πρόωρες εκλογές. Με… ολίγον από Αλέξη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή ήταν η ατζέντα των θεμάτων που κυριάρχησαν στην παρέμβαση την οποία έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στην τρέχουσα επικαιρότητα, με συνέντευξή της στην τηλεόραση του Star και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου “Live U”.
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για την ανησυχία που προκαλούν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της τρομοκρατίας, καθώς και για μια σειρά από άλλα θέματα της επικαιρότητας.
Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάνη:
“- Να τιμωρηθεί όποιος έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι, ώστε να σταματήσει ο κόσμος να μας κοροϊδεύει όταν μιλάμε για μηδενική ανοχή.
- Με τις εξελίξεις στην τρομοκρατία, η χώρα επανήλθε με αρνητικό τρόπο στα πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου.
- Η διαχείριση της τρομοκρατίας απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα.
- Καλά τα είπε ο Τατσόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ είχα αναφερθεί ονομαστικά στο ποιοί είχαν έρθει μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Δεν μπορούμε όμως να κατηγορούμε συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
- Για πολλά χρόνια υπήρξαν χαμηλά αντανακλαστικά και ανοχές απέναντι στην τρομοκρατία.
- Ο Αλέξης Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι έχει περάσει η εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Ελλάδα πήρε την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος.
- Τι έχει να χωρίσει επιτέλους αυτή η χώρα; Απαιτείται ένα μίνιμουμ εθνικής συμφωνίας για τα βασικά, και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.
- Ο κ. Τσίπρας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει;”.

ysterografa.gr