Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός - Με απουσίες ο Αστέρας

Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός
 Το 4-0 του πρώτου αγώνα δίνει την ευκαιρία στον Μίτσελ να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες τους οποίους άφησε εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός έχει, ουσιαστικά, προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος μετά το 4-0 του Γ. Καραϊσκάκης και ο Μίτσελ βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες.
Ο Ολαϊτάν που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Μανιάτης, Σάμαρης, Σαβιόλα, Μανωλάς, Κάμπελ και Ρομπέρτο.
Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τους: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργο, Βούρο, Βάις.

Ο Αστέρας
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης (21/01), ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, για την φάση των «16» του θεσμού.
Από την αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα λείψουν οι Ουσέρο, Γκρατσίνι, Ερνάντεζ, Τσαμπούρης και Ουρτάδο. Μετά από καιρό συμμετέχει σε αποστολή ο Δημήτρης Κουρμπέλης!
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα κυπέλλου αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Κουρμπέλης, Εντό, Μουνάφο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Καράσκο και Μπαράλες.