Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Διαφήμιση ταβέρνας της Δυτικής Κορινθίας για… όσκαρ ! - ΒΙΝΤΕΟ

Project που θα ζήλευαν οι καλύτερες διαφημιστικές και… μενού που θα ζήλευαν και τα πιο γκουρμέ εστιατόρια για την ταβέρνα της διαφήμισης που θα παρακολουθήσετε.

Στις Νέες Βρυσούλες Κορινθίας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, και στην ταβέρνα «Ο ξενύχτης», θα βρείτε… τα πάντα όλα! Από φαγητά και γλυκά, μέχρι… γαϊδούρια για να κάνετε βόλτα στο χωριό! Τα τελευταία μάλιστα είναι και… προσφορά του καταστήματος όπως μας ενημερώνει το πλέον απίθανο σποτ που κυκλοφορεί στο youtubeκαι διαφημίζει την εν λόγω ταβέρνα! Ο διαφημιζόμενος κάνει… πάταγο με την απαγγελία του μενού και των προσφορών αλλά και με τις αφιερώσεις του στους ακροατές του RadioDejay!

Οι Νέες Βρυσούλες βρίσκοται δυτικά - νοτιοδυτικά του Ξυλοκάστρου σε υψόμετρο 420 μέτρων. Αρχικά ονομάζονταν Τσερεγούνι (τουρκική λέξη και σημαίνει τόπος εξορίας) και σαν οικισμός αποτελούσε τμήμα του Δήμου Ζάχολης. Ο Δήμος Ζάχολης είχε έδρα τη Ζάχολη και κάλυπτε την περιοχή που σήμερα περικλείεται από τα χωριά Ζάχολη,Χελυδόρι, Πύργο, Καλλιθέα ,  Νέες Βρυσούλες (Τσερεγούνι), Κάτω Λουτρό και Δερβένι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο