Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση για την τήρηση Λογιστικών βιβλίων και τα νέα φορολογικά μέτρα ατον Αγροτικό Σύλλογο Σικιωνίων

 http://www.agronews.gr/files/temp/FAFA6749CC856FEDBDE4F265F1BC2926.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αγροτικός Σύλλογος Σικιωνίων στις 26-1-2014 πραγματοποίησε την Γενική  Σύνελευσή του, στο Δημαρχείο Κιάτου, με βασικό θέματην τήρηση Λογιστικών βιβλίων και τα νέα φορολογικά μέτρα στους αγρότες με ομιλητή τον λογιστή Τσολάκο Χρήστο .
Ο Αγροτικός Σύλλογος καλεί τα μέλη και τους φίλους του που ενδιαφέρονται γιά οικονομικότερη τήρηση το βιβλίο τους, να απευθυνθούν έως 3/2 στο σύλλογο, με απότερω σκοπό μέσω της μαζικότητας να επιτευχθούν οι καλύτερες των δυνατών  προσφορές προς συμφέρον των αγρωτών.
 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων πρέπει να διευκρινίσουμε πως ο Αγροτικός Σύλλογος  δεν έχει κλείσει καμία συμφωνλια με κανέναν λογιστή ούτε έχει δεχτεί οποιαδήποτε προσφορά από κανέναν!
 Έγινε εγγραφή νέων μελών και ανανέωσαν το ραντεβού τους γιά τις 3-2-14 γιά να ορίσουν ημερομηνία εκλογών νέου Δ.Σ και να συζητηθούν ενέργειεςκαι τυχόν κινητοποιήσεις παράλληλα με τους αγρότες από όλη την επικράτεια. 
Στη συνέλευσση συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως η μετατροπή της  ΕΑΣ σε Α.Ε , οι συνδρομές των μελών και η ενεργοποίηση των αγρωτώων στη συνολική συμμετοχή των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

   ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΒΛΑΣΗΣ           ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΛΙΤΣΑ