Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Σε εξέλιξη έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα, Γερμενή, Ηλιόπουλου

http://oloigiaolous.gr/site/wp-content/uploads/GERMENHS-HLIOPOYLOS-MPOYKOYRAS-BOYLEYTES-XA.jpg
Δυο μέρες πριν παρουσιαστούν για να απολογηθούν στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής η αντιτρομοκρατική έλαβε εντολή για έρευνα στα σπίτια τους. Από τις δέκα τρεις διαφορετικές ομάδες της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στα σπίτια των τριών βουλευτών σε Κόρινθο και Ραφήνα .
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούνται όπλα, αλλά και έγγραφο ή ηλεκτρονικό υλικό που να στοιχειοθετεί κατηγορίες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ανακοίνωση για τυχόν ευρήματα σε σε βάρος των τριών βουλευτών. Οι τρεις βουλευτές του κόμματος, Σ. Μπούκουρας, Γ. Γερμενής   και Π. Ηλιόπουλος, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση και το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να παρουσιαστούς ενώπιον των των δύο εφετών ανακριτριών για να απολογηθούν.


 Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της καταφέρεται κατά της κυβέρνησης μιλώντας για καταπάτηση κάθε συνταγματικής νομιμότητας.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.
Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της.
Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο Συναγωνιστής Μπούκουρας 3 ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας.
.