Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Νικολάκου για Νίκα: «Η έγνοια του κ. Νίκα είναι να δει επιτέλους την ΤΕΡΝΑ! Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι και θα είναι παρούσα να προασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών και όχι των εταιρειών»

Σε συνέχεια των δηλώσεων του κ. Νίκα αναφορικά με την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, κα Κωνσταντίνα Νικολάκου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο δήμαρχος Καλαμάτας θυμίζει σήμερα τον ποντικό που μπήκαν νερά στην φωλιά του και έντρομος πετάχτηκε έξω από την τρύπα του. Συμμετέχοντας χθες στην συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ, ο κ. Νίκας ξεκαθάρισε ότι η μόνη του έγνοια είναι να βγάλει από τη μέση την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να αναλάβει ο ίδιος τις συνομιλίες με την εταιρεία και τους εκπροσώπους της. Ξεκαθαρίζουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία εκκίνησε αυτό το σχέδιο διαχείρισης των  στερεών αποβλήτων σε μια στιγμή που κανείς δεν το πίστευε και το φέρνει σήμερα σε πέρας, δεν ενδιαφέρεται καθόλου να μιλάει με τις εταιρείες και τους εκπροσώπους τους. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήταν, είναι και θα είναι παρούσα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα των Πελοποννησίων πολιτών. Το ρόλο του διαπραγματευτή και του μεσολαβητή τον αφήνουμε σε άλλους, που έχουν σημαντική εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, με την υποσημείωση ότι οι ποντικοί που δεν ξέρουν κολύμπι τελικώς ή πνίγονται ή πιάνονται στην φάκα».