Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ LOGIA STARATA

Νέα Μεγάλη δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το logia starata . Πολλά νέα κόμματα αλλά και πολιτικές κινήσεις έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα και θα λάβουν μέρος στις επόμενες εκλογές είτε αυτόνομα , είτε με συνεργασίες. Oι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μεγάλο μέρος των πολιτών επιθυμεί ριζική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Μέχρι στιγμής 5 νέα κόμματα έχουν ξεχωρίσει υπό την έννοια ότι φαίνεται να διαθέτουν ικανό αριθμό στελεχών, παρουσιάζουν κινητικότητα και είναι σχετικά αναγνωρίσιμα στο ευρύ κοινό.
Υπάρχουν κι άλλες πολιτικές κινήσεις που όμως δεν έχουν προς το παρόν μετεξελιχθεί σε κόμματα, κι έτσι θεωρήσαμε ότι δεν πρέπει να τις συμπεριλάβουμε εκτός από την Κίνηση των 58 η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και τα στελέχη της δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στις επόμενες ευρωεκλογές ως πολιτικός σχηματισμός.
Επίσης κόμματα όπως το ΕΠΑΜ, Πειρατές, Δημιουργία Ξανά κ.α. δεν τα έχουμε στη δημοσκόπηση γιατί έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες εκλογές.
 Σκοπός της δημοσκόπησης να δούμε ποιο ή ποια από αυτά τα κόμματα που θα σχεδιάζουν να κατέβουν πρώτη φορά σε εκλογές δείχνουν να πείθουν περισσότερο τους πολίτες και να δημιουργούν ελπίδες και προσδοκίες. Ποιο από αυτά θα ήταν το πιο πιθανό να ψηφίζατε στις επόμενες εκλογές ; ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ του site.
Τα νέα κόμματα που συμπεριλαμβάνει η δημοσκόπησή μας είναι τα εξής;
Η σειρά είναι αλφαβητική
 Κίνηση των 58 (Ν.Μπίστης)
Kοινωνία Αξιών (Καθηγητή Δημ. Μπουραντά) 
ΝΕΑ ΜΕΡΑ (Χρ. Ζώης)
Συμφωνία για Νέα Ελλάδα (Ανδρ. Λοβέρδος)
Σχέδιο Β΄ (Αλ. Αλαβάνος) 
Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (Ν. Νικολόπουλος)
Σχετικές δημοσιεύσεις για τα κόμματα αυτά ή τους αρχηγούς τους έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους:
 
ΚΙΝΗΣΗ 58 (ΝΙΚ. ΜΠΙΣΤΗΣ)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ.ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ)
ΝΕΑ ΜΕΡΑ (ΧΡΗΣΤ. ΖΩΗΣ)
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΔ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ)
ΣΧΕΔΙΟ Β (ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ)
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΝΙΚ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ
ΚΑΝΕΝΑ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
You may select multiple answers.
  Εμφάνιση αποτελεσμάτων