Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τσίπρας: Το ΠΑΣΟΚ δεν αντέχει (άλλο) να είναι δεκανίκι του Σαμαρά

Alexis-TsiprasΟ Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι. Και απαντώντας στην επίθεση που δέχτηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το “προσκλητήριο αποστασίας” που τον κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι απηύθυνε στους βουλευτές του, με το πρώτο μέρος της συνέντευξής του στην “Αυγή”, αξιοποιεί το δεύτερο μέρος της συυνέντευξής αυτής, για να δώσει μια πολιτική απάντηση στον αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικώντ της κυβέρνησης.
“Ο κ. Βενιζέλος έχει τεράστια αγωνία και αμηχανία. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κ. Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιχειρεί να προσδώσει κοινωνικό διακύβευμα στην Ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας με έμφαση ότι πρέπει να συνδεθεί με την ανθρωπιστική κρίση την οποία αντιμετωπίζουν οι λαοί της Ευρώπης, ενώ σε σχέση με την πολιτική στρατηγική του για το επόμενο διάστημα, υπογραμμίζει ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του στη διαμόρφωση ενός “ακόμη πιο μαζικού, πολύμορφου και ενωτικού κινήματος, στο οποίο έχουν θέση και οι υπόλοιπες δυνάμεις της Αριστεράς”.
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει ακόμη στην “Αυγή” για τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορεί την κυβέρνηση, εστιάζοντας στην υπόθεση των υποβρυχίων και την πρόταση του κόμματός του για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διευρευνήσει τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων.

ysterografa.gr