Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τιμητική εκδήλωση γιά τον αποχωρούντα ιεροψάλτη του Αγίου Ιωάννου Δερβενίου κ. Ανδρέα Παντ. Παπανδρεάδη, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κορίνθου κ . κ. Διονυσίου ( φώτο)

DSC05633 

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος λειτούργησε στον  Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Δερβενίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα μια συγκινητική τελετή τιμής προς τον αποχωρούντα ιεροψάλτη της ενορίας κ. Ανδρέα Παντ. Παπανδρεάδη, ο οποίος διακόνησε στο δεξιό αναλόγιο επί τεσσαράκοντα έτη. 
 Για τον ιεροψάλτη και το έργο του μίλησαν ο εφημέριος της ενορίας και Αρχιερατικός Επίτροπος Ευρωστίνης πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Γιαννακάς, ο κ. Μπιλής Βασίλειος πρόεδρος των εν Αθήναις Ευρωστινίων και ο κ. Καραγκούνης Μιχαήλ πρόεδρος του Σωματίου Ιεροψαλτών Κορινθίας "ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ". 

 












Τους ομιλητές ευχαρίστησε ο τιμώμενος κ. Ανδρέας Παπανδρεάδης
Την τιμητική Εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας που αφού συνεχάρη τον κ. Παπανδρεάδη για την προσφορά και την διακονία του στον Ι. Ναό, προέτρεψε να βρεθούν μιμητές και συνεχιστές του έργου του. 
 













Ολοκληρώνοντας ο Σεβασμιώτατος, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον τιμώμενο ιεροψάλτη, ευχηθείς σ’ αυτόν έτη πολλά, υγιεινά και ευφρόσυνα.


IMG 9458

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
 imkorinthou.gr