Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα στη Μεσσηνία - Κεραυνός "έκοψε" δρόμο στην Αρκαδία - Πλημμύρες και διακοπή ρεύματος στην Πάτρα

Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα στη Μεσσηνία - Κεραυνός `έκοψε` δρόμο στην Αρκαδία

Με την πρώτη δυνατή βροχή ήρθαν και τα προβλήματα στη Μεσσηνία...
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέχρι τώρα έχουν γίνει τουλάχιστον 10 κλήσεις για άντληση νερού από σπίτια μέσα στην πόλη της Καλαμάτας,ενώ η Πυροσβεστική παρενέβη και στα Χριστοφυλαίϊκα για την απομάκρυνση δέντρων που έπεσαν από τον αέρα.
Προβλήματα υπάρχουν στην επαρχιακή οδό Θουρίας - Πολιανής εξαιτίας του ποταμού που περνάει από την περιοχή και λόγω της βροχής, έχει υπερχεiλήσει, ενώ παρασυρθηκαν τρία αυτοκίνητα, μέσα στα οποία ευτυχώς δεν ήταν κανείς
Στο μεταξύ, στην Γορτυνία κεραυνός που έπεσε το μεσημέρι, έκοψε στα δύο τον δρόμο Χρυσοβίτσι - Στεμνίτσα ανοίγοντας χαντάκι βάθους σχεδόν ενός μέτρου, διακόπτοντας την κυκλοφορία.
Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, βρίσκονται στο σημείο για σήμανση του δρόμου
και όπως ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, έχει δοθεί εντολή να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αποκαταστήσουν τη βατότητα του δρόμου, εφόσον αυτό είναι εφικτό.
Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει σε μεγάλο τμήμα της Αχαϊκής πρωτεύουσας η ισχυρή καταιγίδα που πλήττει για αρκετή ώρα την περιοχή.
Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, τμήμα της πόλης έχει μείνει χωρίς ρεύμα ενώ σε πολλές περιοχές έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε σπίτια και καταστήματα λόγω υπερχείλισης υπονόμων.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν λόγω βλάβης οι περιοχές της Οβρυάς, της Εγλικάδας, των Δεμενίκων και της Μεσσάτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τους τεχνικούς της ΔΕΗ το σημείο της βλάβης.