Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

"Ρετιρέ" γιά τέσσερις στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής - Έχασε ο Παναργειακός στο Ναύπλιο - Νίκησε με Καφαντάρη η Κόρινθος τη Δόξα Ν. Μανωλάδας

Παναρκαδικός: Η αποστολή για την ΑΕ Ερμιονίδας | onsports.gr
Συνοστισμός στο βαθμολογικό "ρετιρέ" του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα και την ήττα του Παναργειακού στο Ναύπλιο , το "μοιράζονται" 4 ομάδες.
Ο Παναργειακός πού έχασε με 2 - 1 , στο ντέρμπι της Αργολίδας από τον Παναυπλιακό , η Ερμιονίδα που πέρασε με 0 - 2 από την Τρίπολη επί του Παναρκαδικού , η Α. Ε. Καραισκάκης που επικράτησε 0 -  1 επί του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα καί της Αχαϊκής που νίκησε  με 2 - 3 στη Ναύπακτο το Μεσολόγγι που αν και ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 σε 2-1 τελικά ηττήθηκε με 2-3 με χατ τρικ του Αποσκίτη.



Στους -4 από το "ρετιρέ" η Κόρινθος που επικράτησε με 1 - 0 της Δόξας Νέας Μανωλάδας,με τέρμα που σημείωσε στo 48΄ ο Καφαντάρης με ανάποδο ψαλίδι. Τραγικη η Κορινθος στο πρωτο μερος που ειχε 3 κλασικες ευκαιριες η Μανωλαδα! Στο δευτερο αλλαξε το σκηνικο με την προσθηκη του Καρβουνη μπηκε ενα φανταστικο γκολ απο τον Καφανταρη και η "Μπάρτσα" ειχε αλλη μια ευκαιρια και δοκαρι με τον Χαριτο!
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κοντης, Κουλός, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Φίλης, Ντερτιλής, Τσίτσης, Μπούκης ( Kαρβούνης), Λούβρης ( Ντργκόλοφ), Γκιοργκίεφ, Καφαντάρης.

Στο Ηλειακό ντέρμπι με 2 - 1 επικράτησε ο ΠΑΟ Βάρδα του Πανόπουλου, ενώ στο Λάππα, ο  Ατρόμητος Αχαϊας ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Καλαμάτα με 1 - 0 αν και είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το κάτι παραπάνω.
Τέλος ο Εθνικός Σαγέϊκων παραχώρησε ισοπαλία στον Άρη Αιτωλικού ,στην έδρα του με 2-2 αφήνοντας πολύτιμους βαθμούς.

 H 7η αγωνιστική
 
ΑΕ Μεσολογγίου – Αχαϊκή 2-3
Ατρόμητος Αχαίας – Καλαμάτα 0-1
Εθνικός Σαγέικων – Άρης Αιτωλικού 2-2
Κόρινθος – Δόξα Νέας Μανωλάδας 1-0
Μεσσηνιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1
Παναρκαδικός – ΑΕ Ερμιονίδας 0-2
Πανναυπλιακός – Παναργειακός 2-1
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Αμαλιάδας /Πανόπουλο 2-1