Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Καρατζαφέρ​ης: Αλλαγή πολιτικής, όχι εκλογές

ÊÁÑÁÔÆÁÖÅÑÇÓ Ã- ÅÊËÏÃÅÓ 2009- ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ
«Είμαστε εδώ, παρόντες, ετοιμοπόλεμοι για την επόμενη μέρα, όποτε κι αν έρθει αυτή. Το κοντινό αύριο της πολιτικής ζωής θα μας έχει πρωταγωνιστές», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
«Ολοι λένε ότι ήρθε η ώρα του ΛΑΟΣ, ο Καρατζαφέρης δικαιώνεται, μπαίνουμε στη Βουλή και με υψηλά ποσοστά», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Εμείς είμαστε το πατριωτικό κόμμα της Ελλάδας, ας το καταλάβουν», επισήμανε και εξήγησε ότι ο ΛΑΟΣ δεν ζητάει τώρα εκλογές, επειδή η διαφορά του με τα άλλα κόμματα είναι ότι βάζει πρώτα από όλα την Ελλάδα και την πατρίδα. Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρατήρησε: «Ο κ. Σαμαράς ψελλίζει κάποια «όχι» Φαίνεται πως ακούει τι λέει ο Καρατζαφέρης στις εκπομπές».
Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας τόνισε πως με αυτή την πολιτική δεν διορθώνονται τα πράγματα και πρόσθεσε: «Είμαστε κατάκοιτοι. Που μας κατάντησε η πολιτική του Σαμαρά που είναι φωτοαντίγραφο της πολιτικής Παπανδρέου. Η λύση είναι μία. Αλλαγή πολιτικής, όχι εκλογές. Να επανακτήσει η χώρα την εθνική της κυριαρχία. Να αναλάβει τις τύχες της η Αθήνα και όχι το Βερολίνο».
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, και υπογράμμισε: «Τσακώνονται για τα υποβρύχια και οι τουρκικές φρεγάτες κάνουν βόλτες στη Τζια και στο Σούνιο. Η Ελλάδα χρειάζεται υποβρύχια για να μείνει ζωντανή».
Για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι δεν έχει καμιά πολιτική πρόταση, ενώ επιτέθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου λέγοντας: «Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν θα γίνουμε βαστάζοι του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι το κόμμα του, αν αναλάβει την εξουσία, θα «καθαρίσει» τη χώρα από τους μετανάστες μέσα σε έξι μήνες. Σχετικά με την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα τόνισε πως τάσσεται υπέρ, αν η Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη γίνει εκκλησία και λειτουργήσει εκεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

ysterografa.gr