Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Περαχώρα , ΑΣ Λουτράκι και Ταρσινά προελαύνουν στη Β Κορινθίας


Β1 Κατηγορία
Στη Β1 κατηγορία , 4η αγωνιστική και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων ο Α.Ο Περαχώρας επικράτησε με 4 - 2 επι της Δάφνης Εξαμιλίων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και αιφνιδίασαν την ομάδα της Περαχώρας, καθώς στο 39’ ο Δούρος νίκησε το Χαραμη και πέτυχε το 0-1, έφτασαν όμως στην ισοφάριση πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζύκα.
 Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και με την είσοδο του Γιαννούλη, ο οποίος άλλαξε τη ροή του ματς, σημείωσε ένα γκολ και με δύο ακόμα τέρματα του Κόντη, έφτασαν το σκορ στο 4-1. Το τελικό 4-2, διαμόρφωσε ο Κιούσης με πέναλτι, μετά από χέρι του Δρίτσα, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Ο έταιρος πρωτοπόρος ΑΣ Λουτρακίου επικράτησε με 2 - 1 επί  του Μαψού. Πραγματικός "Ajax" o Αίας Αγιονορίου κατετρόπωσε με 10 - 0 ( Μακρής (3), Μπίτζιος Ι. (3), Μπακλώρης (2), Καλλιμάνης, Κακογιάννης) τον Ποσειδώνα Κυραβρύσης,ενώ το Σοφικού '05 ηττήθηκε με 1 - 3 από τον Άρη Κορίνθου όπως ο Αίας Κορίνθου από την ομάδα του Αγιάννη . Τέλος στο ντερμπι της ουράς ο ΑΟ Ρομά επικρατησε με 3 - 0  του Ολυμπιασκού Κορίνθου.

Η 4η αγωνιστική

ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ          1 - 3
ΑΟ ΡΟΜΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡ.               3 - 0
ΣΟΦΙΚΟ '05 - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ                  1 - 3
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ.    10 - 0
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ                  2 - 1
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ   4 - 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στην Βαθμολογια
( Σε 4 αγώνες)
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 12
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 12
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ 10
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 9
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 5
ΣΟΦΙΚΟ '05 4
Α.Ο ΜΑΨΟΥ 4
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 3
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2
Α.Ο. ΡΟΜΑ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0


Β2 Κατηγορία
Στη Β2 κατηγορία  η ομάδα των Ταρσινών επικράτησε εκτός έδρας με 3 - 4 στο ντέρμπι κορυφής επί του  Απέσσα Χαλκίου και πέρασε αυτή επικεφαλής. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με το Χαλκί να μπαίνει δυνατά και να πετυχαίνει το 1-0 με τον Χασανλάρι, μετά από λάθος του Μπράκα.
Ο Απέσσας συνέχισε να έχει την υπεροχή και έφτασε και στο 2-0 με τον Σελαμάι, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 3-0 πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, μάλλον η ομάδα του Χαλκίου πίστεψε ότι το ματς είχε τελειώσει, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, με μπροστάρη τον Κριθαρά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς (53’), προσπάθησαν για το καλύτερο. Αρχικά μείωσαν με τον Βαρδουνιώτη Π. (50’), σε 1-3, για να κάνει το 2-3 ο Κριθαράς (60’), βάζοντας «φωτιά» στο ματς. Τα Ταρσινά ’97 είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, πίεσαν για την ισοφάριση και στο 74’ ο Κριθαράς νίκησε τον Γιαννακούλια, κάνοντας το 3-3 και ενώ στην αρχή της φάσης ο Παπαδόπουλος Σ., είχε δοκάρι, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους 50-60 φιλάθλους της ομάδας, που για ακόμα μια φορά έδωσε το παρόν.
Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για τη μεγάλη ανατροπή, καθώς είχαν το ψυχολογικό πλεονέκτημα.
Τελικά στο 80’ ο Κλουτσινιώτης διαμόρφωσε το τελικό 3-4 μέσα σε αποθέωση, «γράφοντας» μια από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές.

Με 4 - 0 επικράτησε η Δάφνη Πουλίτσας επί της Λυκοποριάς , ενώ με 4 - 1 επεβλήθηκε ο Α. Ο. Λαύκας επί της Θύελλας Λεοντίου. Νίκη και γιά τον ΑΟ Λεχαίου που επικράτησε με 2 -0 επί του ΠΑΟ Κουταλά.. Ισόπαλος 1 - 1 αναδείχθηκαν ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών με τον Παμφενεατικό , και με λευκή ισοπαλία η αναμέτρηση της  τού Άρη Βοχαϊκού με τον Ασπρόκαμπο. Τέλος ρεπό έχεο ο Κεραυνός Μεγ΄λου Βάλτου.

Η 4η αγωνιστική
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ                2 - 0
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ  0 - 0
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ  4 - 0
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ           4 - 1
ΦΩΚΑΣ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ                        1 - 1
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ '97                                3 - 4
ΡΕΠΟ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ

Στη βαθμολογία
(Σε 4 αγώνες)
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 10
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 9
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. 7
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 7
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 7
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ 6
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ 4
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 4
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ 3
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 3
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 2
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ 1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ -6