Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

 Με φουλ επιθετικό σχήμα απέναντι στην Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός

olympiakos
Με επιθετικούς προσανατολισμούς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Αντερλεχτ απόψε το βράδυ  στις Βρυξέλλες. Φανέλα βασικού στους Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Βάις και Σαβιόλα δίνει ο Μίτσελ

Το αρχικό σχήμα, που θα παραταχθεί στο Βέλγιο κόντρα στην Αντερλεχτ γνωστοποίησε στους παίκτες του ο Μίτσελ το απόγευμα  στο ξενοδοχείο.
Ο ισπανός αποφάσισε να δώσει φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς στους πρωταθλητές Ελλάδας, γεγονός που αποδεικνύει πως οι ερυθρόλευκοι "κατεβαίνουν" στο ματς με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο.
Ο Μίτσελ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως τετράδα στην επιθετική γραμμή τους Μήτρογλου, Σαβιόλα, Ολαϊτάν και Βάις, απόφαση που αφήνει εκτός 11άδας τον Φουστέρ.
Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, ενώ στην αμυντική γραμμή θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας και Μπονγκ από δεξιά προς αριστερά.
Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Σάμαρης. Ολαϊτάν και Βάις θα αναλάβουν τις δύο πτέρυγες, ενώ ο Σαβιόλα θα πάρει θέση πίσω από τον Μήτρογλου, που θα παίξει στην κορυφή.

Έμεινε εκτός 11άδας και στράβωσε ο Χολέμπας

holebasΕρωτηματικά προκάλεσαν δύο tweets του Χοσέ Χολέμπας λίγο μετά την γνωστοποίηση της 11άδας, που θα αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ
Ο Μίτσελ επέλεξε να ξεκινήσει βασικό τον Γκαετάν Μπονγκ για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφήνοντας στον πάγκο τον Χοσέ Χολέμπας.
Ο διεθνής μπακ, λοιπόν, λίγη ώρα αργότερα γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: “Γαμ… το! Μείνε ήρεμος Χοσέ…”. Λίγη ώρα αργότερα και στη μητρική του γλώσσα πια, τα γερμανικά, ο Χολέμπας επανήλθε με την ανάρτηση: "Αυτός θα πάρει την απάντησή του".