Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Canadian ρίσκου, Ολυμπιακός στο ασιατικό


College-Sports-MoneyΧωρίς να… τρελαίνομαι και ιδιαίτερα σήμερα, κάτι πόνταρα…

Θα μου επιτρέψετε σήμερα να μην προβώ σε μεγάλες αναλύσεις λόγω πίεσης χρόνου, ούτως ή άλλως ποντάρω συντηρητικά. Ερσίγεσπορ και Γκαζιαντέπσπορ είναι οι επιλογές και από Πορτογαλία ο ασος της Ρίο Αβε. Στο ασιατικό, επειδή η Ρίζεσπορ (όσο κι αν τη συμπαθώ) κατεβαίνει με δύο καλές ελλείψεις, πόνταρα την Γκαζιαντέπ στο -0,75, άρα… κυνηγάω νίκη με δύο γκολ, με ένα θα έρθει πληρωμή κατά το ήμισυ.

Στα ελληνικά, ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με αλλαγές, όπως λέει το ρεπορτάζ, αλλά αν δεν έρθει κάνα 3-0 η μουρμούρα θα γιγαντωθεί. Και έχει και Παρί την Τρίτη. Με τη σκέψη ότι ο Μίτσελ δεν είναι τόσο κουτός ώστε να πάει για το 1-0, ρίσκαρα με Ολυμπιακό στο -1,75.

Κατά τα λοιπά, η κακή στο ξεκίνημα Φούλαμ προβάλει ως ιδανικό… αουτσάιντερ με τη Γουέστ Μπρομ η οποία ήταν εξίσου κακή αλλά εν μέσω της διακοπής είχαν χρόνο να προσαρμοστούν οι νεοαποκτηθέντες. Στη Γαλλία η Ναντ μία νίκη έχει πετύχει μέχρι στιγμής, το 2-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Μπαστιά, κι αυτή κινδυνεύει να τη χάσει στα «χαρτιά», αφού χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη. Ενισχυμένη η Σοσό με Γκερμπέρ. Μπουκαρί και Μαγιουκά, προσφέρει καλοπληρωμένο διπλό. Στη Γερμανία, η… νέα Βέρντερ (καμία σχέση με την… ατημέλητη επί ημερών Τόμας Σάαφ ομάδα) δεν έχει κάνει ως τώρα κανένα καλό ματς, ακόμη κι όταν νίκησε αλλά η Αϊντραχτ παρατάσσεται εκ νέου με αρκετές ελλείψεις. Ρισκάροντας να πέσω τελείως έξω, αναφέρω τη σκέψη μου για ματς του… 1-0.

Ρίσκο και στην Primera, με το Λεβάντε – Σοσιεδάδ. Η Λεβάντε δεν έχει νίκη από τις 30 Μαρτίου στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» (0-3-3 έκτοτε), η Σοσιεδάδ έχει το μυαλό στη Σαχτάρ και πόνταρα στην ισοπαλία κόντρα στην… τάση για «φόρτωμα» στους Βάσκους, που διακρίνω από το πρωί.

Τέλος, στην Eredivisie κράτησα το διπλό στο Καμπούρ, με τη Χέρακλες να έχει επίσης συνθετικό χλοοτάπητα, να παίρνει τον εξαιρετικό μέσο Μπελ Χασάνι από τη Σπάρτα για να καλύψει το κενό του Ντουάρτε (Αγιαξ) και να έχει τον χρόνο να δουλέψει πάντως στις αμυντικές τις… ατασθαλίες. Σκληρό καρύδι η γηπεδούχος αλλά το στοίχημα, το ξέρετε, θέλει ρίσκο.
Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo