Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκησαν Πανθρακικός και Λεβαδειακός


«Εκδίκηση» με Ιγκόρ ο ΠανθρακικόςΜε το γκολ του Ιγκόρ στο 42΄ο Πανθρακικός πήρε την νίκη με 1-0 εντός έδρας επί της Βέροιας για την 5η αγωνιστική της Super League και έτσι πήρε «εκδίκηση» για τις δυο ήττες στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ενώ στο δεύτερο ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος. Η Βέροια, ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπάρμπα στο 86΄.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90΄Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ντε Σόουζα, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77΄Εμπόου), Τζάνης (67΄Ζεκίνια), Χρήστου.
ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασίου, Μπάρμπας, Καλτσάς, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπεν, Τραπ (74΄Όστοιτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46΄Σιόντης), Μπαργκάν (84΄Παυλίδης)


Πρώτο «τρίποντο», με Λαμπρόπουλο! (vds+pics)Την πρώτη του νίκη, μετά από πέντε αγωνιστικές πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος, χάρη σε γκολ του Λαμπρόπουλου, επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ. Δίκαιη νίκη καθώς η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος, ενώ έχασε και τις περισσότερες ευκαιρίες.

Δεύτερη ήττα για τους Γιαννιώτες, οι οποίοι άργησαν να μπουν στο παιχνίδι, πληρώνοντας την νωθρότητά τους που έδειξαν ειδικά στο πρώτο μέρος.
 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μανόλο, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (46' Πετράτσι), Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα (76' Γιάντσης), Μάντζιος, Καπό (67' Ροτζέριο), Καντζί.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος (51' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (90' Κρητικός), Βίλα (84' Στρουνά), Λίλα, Ιλιτς, Ντε Βισέντι, Τσάβες.