Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Καυτή» υποδοχή στον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, που θέλει το 5 στα 5



Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στους παίκτες του Ολυμπιακού, φίλαθλοι της ομάδας κατά την άφιξη της αποστολής στο Αγρίνιο αργά το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό σήμερα Κυριακή (22/9, 20:30).

Περίπου 500 φίλαθλοι περίμεναν τους «ερυθρόλευκους» και έκαναν τη... νύχτα μέρα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, με φωτοβολίδες, καπνογόνα και πολλά συνθήματα αποθέωσης. Μάλιστα συνόδεψαν την αποστολή μέχρι και το ξενοδοχείο που κατέλυσε για την αναμέτρηση.
Οπως είναι φυσικό, οι παίκτες του Ολυμπιακού ενθουσιάστηκαν και ορισμένοι θέλησαν να απαθανατίσουν τις στιγμές μέσω των κινητών τους.


Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, μετά το παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους «ερυθρόλευκους» ν' αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς της Super League, αλλά οι τρεις βαθμοί δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, θέλει να δει την ομάδα του να έχει γρήγορο ρυθμό σε όλον τον αγώνα, να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της και αυτό ακριβώς επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις.
 Ο 50χρονος κόουτς βλέπει τα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Φωκικό, ως αγώνες που θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να βρει ακόμα καλύτερα πατήματα και ρυθμό εν όψει του πολύ μεγάλου αγώνα με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
 Πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2011-12 ο Ολυμπιακός είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Κέβιν Μιραλάς και είχαν πάρει μαθηματικά τον τίτλο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο.
 Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού δεν επιφύλαξε απρόοπτα για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του.  
Την αποστολή του Ολυμπιακού , στο Αγρίνιο, για το σημερινό ματς, απαρτίζουν οι: Μέγερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Σέποβιτς, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.
 Εξάλλου, ο Πάμπλο Κοντρέρας βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Μέλμπουρν Βίκτορι. Ο Χιλιανός μπακ βρέθηκε χθες το απόγευμα στου Ρέντη κι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ θέμα ημερών είναι το ταξίδι του στην Αυστραλία για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.