Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η Σαράφογλου άνοιξε περπατησιά στο Τwitter

Maria-Sarafoglou
Είναι ένα από τα πρόσωπα της “επόμενης γενιάς”, στα οποία το MEGA εκτιμά ότι μπορεί να ποντάρει, για να ανανεώσει την εικόνα του, διατηρώντας ωστόσο την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που το καθιέρωσαν επί σειρά ετών στην κορυφή της τηλεθέασης.
Η Μαρία Σαράφογλου, αν και νέα σε ηλικία, είναι ήδη αρκετά έμπειρη στην τηλεόραση, από την εποχή που κάλυπτε το διεθνές ρεπορτάζ στην κρατική τηλεόραση, μέχρι τη στιγμή που βγήκε μπροστά στην κάμερα, διαδεχόμενη με επιτυχία την Πόπη Τσαπανίδου στην παρουσίαση της εκπομπής “Συμβαίνει Τώρα” στη ΝΕΤ.
Μετρώντας ήδη πολλά “ένσημα” τηλεοπτικών εμφανίσεων, η Μαρία Σαράφογλου μετακινήθηκε στο MEGA, τόσο για το μάχιμο πολιτικό ρεπορτάζ και το σχόλιο στα παράθυρα των ειδήσεων, όσο και για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, τόσο των 14.00 όσο και των 20.00.
Ως εκπρόσωπος της νεώτερης γενιάς δημοσιογράφων, η Μαρία Σαράφογλου έχει κατανοήσει τη χρηστική παρεμβατικότητα του διαδικτύου και κυρίως των social media. Σήμερα λοιπόν, πριν την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, το οποίο παρουσίασε, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter “teasers” θεμάτων που θα παρουσίαζε αργότερα.
Μια πρακτική κοινή και προτιμητέα από τους ξένους δημοσιογράφους, που δεν έχει έρθει ωστόσο ακόμη… στα μέρη μας. Τουλάχιστον όχι με ένταση και συνέπεια.

ysterografa.gr