Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Νίκη της Βαλένθια επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο φιλικό του Μεστάγια

Mitroglou
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τη Βαλένθια στο Μεστάγια, πληρώνοντας δύο λάθη της άμυνάς του στο πρώτο ημίχρονο. Καλή η επιθετική παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας, στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δοκάρι είχαν οι ισπανοί στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο τέλος η ομάδα του Μίτσελ -που διαπίστωσε ότι υπάρχει βάθος στον πάγκο- απείλησε με την ισοφάριση.
Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλοί από την μέση και μπροστά τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο τα αβίαστα λάθη στην άμυνα είναι αυτά που χαλάνε το "σύνολο" και είναι αυτά που καλείται να διορθώσει ο Μίτσελ ενόψει κυρίως του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε πολλές αδυναμίες ανασταλτικά και δέχθηκε δύο γκολ από τον Μπανέγα στο 5΄και τον Πόστιγκα στο 40΄. Την ίδια ώρα η επίθεση των Πειραιωτών δημιουργούσε ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο μέρος ανέβηκε συνολικά η εικόνα της ομάδας και κατάφεραν να μειώσουν για το τελικό 2-1 με τον Φουστέρ στο 85΄.

Βαλένθια: Ντιέγκο Άλβες (46' Γκουαϊτα), Ραμί (46' Μπαραγκάν), Ποστίγκα (63' Τσούπι), Μπανέγα (46' Ρουίθ), Περέιρα (46' Οριόλ), Μπερνάτ (38' λ.τρ. Α. Σισοκό, 68' Γουαρδάρδο), Φουέγο (46' Παρέχο), Βιέρα (46' Ρόμπερτ), Ρικάρντο Κόστα (46' Κανάλες), Μίτσελ (46' Ζόνας), Φέδε (46' Ματιέ).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46' Μέγκιερι), Μανιάτης (60' Μασάντο), Παπάζογλου (75' Σαλίνο), Φέισα (66' Σάμαρης), Μήτρογλου (60' Σαβιόλα), Χολέμπας, Μετζανί, Σιόβας (46' Μανωλάς), Κάμπελ (46' Ολαϊτάν), Ντομίνγκες (46' Φουστέρ), Βάις (66' Φετφατζίδης).