Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Άγγιξε» το θαύμα ο Ατρόμητος - Σταμάτησε στο δοκάρι!


Ο Ατρόμητος «άγγιξε» το θαύμα στα τελευταία 31' λεπτά του αγώνα με την Αλκμααρ, έκανε το 2-0 με τον Καραγκούνη (74'), αλλά το 2-0 δεν ήταν αρκετό να το στείλει στους ομίλους του Europa League. 
 Η πρώτη νίκη του Ατρόμητου σε ευρωπαϊκό αγώνα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη των ανθρώπων του και των φίλων του. Στον αγώνα που ξεκίνησε χθες και εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τη διακοπή του αγώνα στο 59' (και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ελληνικής ομάδας) εξαιτίας φωτιάς στο εστιατόριο του γηπέδου, η οποία έπληξε το κεντρικό σύστημα ηλεκτροδότησης του «AFAS Stadion» και τη συνέχισή του το πρωί της Παρασκευής (30/8), ο Ατρόμητος σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να γράψει ιστορία.
O Ατρόμητος προηγήθηκε στην πρώτη του ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 53', ύστερα από σουτ του Καραγκούνη στο δοκάρι, αλλά στο 55' έπεσαν τα πρώτα φώτα και στο 59' ήρθε η διακοπή.
 Kαι σήμερα τα έπαιξε όλα για όλα για να πετύχει δύο γκολ και να πάρει την πρόκριση.
Απέναντι στην ολλανδική ομάδα που μπήκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει μόνο άμυνα στα τελευταία 31 λεπτά του αγώνα, ο Ατρόμητος ευτύχησε να κάνει το 2-0 στο 74' με σκόρερ τον Καραγκούνη (αν και στην επανάληψη φάνηκε ότι μετά το πλασέ του Ιγκλέσιας η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα) και μετά απλά έγινε χαμός.
 Η ελληνική ομάδα έχασε στην συνέχεια μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει την πρόκριση, με σημαντικότερη το δοκάρι του Ναπολεόνι στο 86' Τελικά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ κι έτσι οι Πςεριστεριώτες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού.

Άλκμααρ (Φέρμπεϊκ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Ελμ, Γκούντελι, Γκούντμουντσον, Α. Γιόχανσον, Μπέιρενς.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος (60' Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.