Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ένας δήμαρχος με @@δια...Για ακόμα μία χρονιά, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Τον πρώτο χρόνο, ακούστηκε απίστευτο. Σήμερα όλοι γνωρίζουν ποιός είναι ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο άνθρωπος που αποδεικνύει ότι αρκεί η πολιτική αποφασιστικότητα για να υπηρετήσεις τον πολίτη – ψηφοφόρο και όχι τους “βοσκούς ψηφοφόρων” διαπλεκομένων συμφερόντων ώστε να σου φέρουν στο πιάτο την επανεκλογή σου. Από το 2011, κανένα παιδί οικογένειας που ζει στον Πειραιά δεν έμεινε εκτός παιδικού σταθμού.
Κανένα κανάλι όμως δεν το προέβαλλε. Αντίθετα, τα γκέι πάρτι, τα 10 “πράσινα” ποδήλατα και άλλες “τρομερές” επιτυχίες υπερπροβεβλημένωναυτοδιοικητικών απολιθωμάτων του καθεστώτος Παπανδρέου, παίζουν στα κεντρικά δελτία.
Τόσο σίγουροι είναι κάποιοι πως οι πολίτες εξακολουθούν να είναι υβρίδιο προβάτου με μνήμη χρυσόψαρου. Οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση τους αρκετά σύντομα.
Η δήλωση του δημάρχου χθες στο δημοτικό συμβούλιο. «Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα και να επαναλάβω ότι με τις προσπάθειες όλων μας, κανένα παιδί και φέτος Πειραιώτικης οικογένειας, δεν θα βρεθεί εκτός Βρεφονηπιακού Σταθμού. Το ίδιο κάναμε το 2011, το ίδιο κάναμε το 2012 το ίδιο κάνουμε και το 2013, αυτό θα κάνουμε και το 2014. Όσα παιδιά οικογενειών του Πειραιά, θέλουν θέση σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου μας θα την έχουν. Όλα τα παιδιά οικογενειών που ζουν στον Πειραιά.» 

olympiada