Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Φιλική ήττα για Νεμέα (1-4) από τον Εθνικό (video)

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ο Παννεμεατικός έχασε, στη Νεμέα με 1-4 από τον Εθνικό Πειραιώς,  χωρίς όμως να αφήσει άσχημες εντυπώσεις, ενώ στοίχισαν και οι απουσίες των Κεμαλάι, Μαρινού, οι οποίες κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, ήταν εμφανέστατες.
Οι φιλοξενούμενοι, που πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Σοφικό, φυσικά και ήταν μια κλάση ανώτεροι από την ομάδα της Νεμεάς, η οποία όμως και απείλησε και κόντραρε όσο ήταν δυνατόν. Μην ξεχνάμε πως ο Εθνικός έχει παίκτες στο ρόστερ του από πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες (Λύγκος, Χαλιμούρδας, Βουτσινάς, Σαμιώτης κλπ), κάτι που φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο
.
Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Παυλάκη (17’), έκαναν το 0-2 με τον Σούφλο (23’), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 33’ ανέβασε το σκορ στο 0-3, με τον Εθνικό να εκμεταλλεύεται στο έπακρο αμυντικές ασυνεννοησίες και λάθη τερματοφύλακα.
Από την άλλη πλευρά, η Νεμέα επιθετικά δημιούργησε τουλάχιστον τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο εξαιρετικός Βουτσινάς, σταμάτησε τις προσπάθειες των Παπουτσή και Παππά.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ολόκληρη την 11αδα, με τη Νεμέα να εμφανίζεται πιο πιεστική. Πάντως το 0-4 σημείωσε ο Ηλιόπουλος, εκμεταλλευόμενος άλλο ένα αμυντικό λάθος, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Μυργιώτης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Πολύ δραστήριος ο Παπουτσής, μαχητικότατος ο Μυργιώτης, πολύ τρέξιμο από τον Παππά, ενώ ο Μαρτίνος κυρίως στο β’ ημίχρονο έδειξε την ποιότητά του.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Τσιάκος, Παλυβός, Σγούρος, Τζίνης, Τσιωτάκης, Μαρτίνος, Παππάς, Παπουτσής, Ραπουσάι, Μυργιώτης. Έπαιξαν και οι: Τσιλιγκίρης, Χουσελάς Α., Κυριάκος, Φρούσιος, Κωστούρος, Τζας

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος, Πολυχρωνίδης, Μπενάς, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Παυλάκης, Λύγκος, Σούφλος, Παυλόπουλος Έπαιξαν και οι: Παπαϊωάννου, Γκορογιας, Μεϊμάρογλου, Σπήλιος, Ηλιόπουλος, Δασκαλάκης, Σαμιώτης, Μπουραϊμης, Τρίμπος, Σταφσουλάι

 apopsi24.gr