Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Με… βολίδα του Στοχ, Σάλκε – ΠΑΟΚ 1-1

stoch
Με γκολάρα του Μίροσλαβ Στοχ στο 73′ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το τέρμα του Φαρφάν και με το 1-1 στο Γκελζερκίχεν ο ΠΑΟΚ άνοιξε τον δρόμο για τους ομίλους του Champions League
 Σκορ, που του δίνει κάθε δικαίωμα να ελπίζει για πρόκριση στους ομίλους του Champions League πήρε ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Η ομάδα του Στέφενς πέρασε δύσκολες στιγμές στο α' μέρος και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 31' χάρη σε γκολ του Φαρφάν. Στην επανάληψη όμως ο Δικέφαλος βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα του, ισορρόπησε το ματς και βρήκε το γκολ, που έψαχνε με σουτ-βολίδα του Στοχ στο 73'. Το τελικό 1-1 στη Veltins Arena, εκεί που βρέθηκαν περίπου 4.000 έλληνες φίλαθλοι, δίνει προβάδισμα στους θεσσαλονικείς, που ευελπιστούν πως θα ολοκληρώσουν την πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας, που όμως θα είναι πάλι άδεια στις 27 Αυγούστου.
Σάλκε (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Μάτιπ, Χέβεντες, Φουχς, Χέγκερ (78’ Γκορέτσκα), Τζόουνς, Φαρφάν (87’ Πούκι), Ντράξλερ, Μέγιερ (70’ Κλέμενς), Ζαλάι.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ, Λόρενς (62’ Κάτσε), Λούκας (90’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (62’ Αθανασιάδης).