Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Σαβιόλα! Στο Λιμάνι και ο Μίγκελ Τόρες!

saviola5_600_319

Το μετεγγραφικό “μπαμ” του καλοκαιριού έκανε ο Ολυμπιακός,

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα, ο Χαβιέ Σαβιόλα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για τα επόμενα 2 χρόνια στον Ολυμπιακό

 Ο Ολυμπιακός "δούλευε" αρκετό καιρό για την υλοποίηση της μετεγγραφής του Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος απέρριψε την πρόταση της Σάντος και μπήκε στο αεροπλάνο, για να έρθει στην Ελλάδα.

 Ο Αργεντινός επιθετικός είπε το “ναι” στην πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας και αναμένεται το βράδυ στην Αθήνα για να βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού (20:30) και να βάλει την υπογραφή του σε 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Το συμβόλαιο του 32χρονου επιθετικού θα του αποφέρει “καθαρά” περί τα 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, με επιπλέον μπόνους για την επίτευξη στόχων ύψους 400.000 ευρώ.


miguelΣτην Ελλάδα έρχεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο Μιγκέλ Τόρες της Χετάφε. Πρόκειται για ακραίο μπακ, που αγωνίζεται και δεξιά και αριστερά. Πρόκειται για εισήγηση του Μίτσελ, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Μαδρίτης.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχει συμφωνία με τον 27χρονο, ο οποίος πέρυσι είχε 21 συμμετοχές στην Primera Division και 4 στο Κύπελλο Ισπανίας.