Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Σαμαράς σε Αντετοκούμπο: Σε ευχαριστώ που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα

ade1
(photo: Eurokinissi)
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένειά του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός είπε στον νεαρό άσο:
«Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση, όλος ο Ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς. Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα: Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι: Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου.
Να είστε καλά, να είστε δυνατοί. Μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για το καπέλο. Θα σε παρακολουθούμε. Και ήθελα να ξέρετε ότι για μας είναι μια μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε εκεί που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα.
Θα ήθελα να σου δώσω και ένα εικόνισμα το Άξιον Εστί, να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες».

ysterografa.gr