Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το χορευτικό τμήμα «ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου με απόλυτο σεβασμό στα ήθη και έθιμα, έτσι όπως ο όρος ΠΑΡΑΔΟΣΗ προστάζει, πραγματοποίησε το Σάββατο 29/06/2013 το 6o Μουσικοχορευτικό Σεργιάνι στους δρόμους της παράδοσης, με καλεσμένους το χορευτικό του ΠΕ.Α.Π του Δήμου Σκύρου, το μορφωτικό Σύλλογο Ανεμωτισίων Λέσβου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «Ο Μόλυβος» Παράρτημα Αθήνας και τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους!

Επίσης κοντά μας παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, φίλοι από την ομάδα ελληνικού λαϊκού χορού του Δήμου Καλλιθέας καθώς και από τον πολιτιστικό & εξωραϊστικό σύλλογο «ΟΡΦΕΑΣ»! Τους ευχαριστούμε που πάντα βρίσκονται κοντά μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας!
Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Λογοθέτη, τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου κ. Αναστάσιο Φουντούκη, τους αντιδημάρχους κυρίους κ.κ. Γιώργο Γλυκοφρύδη και Γιάννη Κακούρο, τον πρόεδρο του Πνευματικού κέντρου κ. Νίκο Λόη και την κα. Ντίνα Καλλίρη από το Δ.Σ. του Πνευματικού κέντρου, τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης κ. Γιώργο Γκιώνη και τέλος έναν άνθρωπο που βρίσκεται πάντα κοντά μας και μας στηρίζει, τον κ. Αντώνη Κουκουλά. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία σας και ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα κοντά μας, συνοδοιπόρους μας στις προσπάθειές μας.
  Ευχαριστούμε τον κόσμο που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας και εμψύχωσε με το ζεστό του χειροκρότημα τους χορευτές μας!
Ευχαριστούμε τους δύο μεγάλους μας χορηγούς, την εταιρεία Club Hotel Casino Loutraki καθώς και την Motor Oil Hellas αλλά και όλους τους επαγγελματίες για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν με τις χορηγίες τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσής μας!
Επίσης ευχαριστούμε την κα Βίβιαν Φόρτη για την μετάφραση και απόδοση του λόγου μας στην Αγγλική γλώσσα για τους τουρίστες που παρευρέθησαν στην εκδήλωσή μας. Τον κ. Θύμιο Τσαρμπό, για την βιντεοσκόπηση, τον κ. Βαγγέλη Δράκο για την φωτογράφιση και όλα τα ΜΜΕ για τη διαφήμιση της εκδήλωσης!
  Το ταξιδιωτικό γραφείο HERAION TOURS για την ευγενική χορηγία στη μεταφορά του κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης!
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη-χορευτές μας για την αξιοπρεπέστατη χορευτική τους απόδοση αλλά και το Δ.Σ. του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κατέβαλλε στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης βραδιάς!
Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία Hotel Poseidon Resort και τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Παύλο Παναγιωτόπουλο για την ευγενική παραχώρηση του θεάτρου αλλά και την άψογη συνεργασία, δηλώνοντας πως στο μέλλον θα ήταν επιθυμία και τιμή μας, να πραγματοποιούμε πάντοτε την ετήσια χορευτική μας εκδήλωση κοντά τους, υποσχόμενοι να γεμίζουμε αυτό τον υπέροχο χώρο με τα δικά μας χρώματα της παράδοσης!
Ευχόμαστε σε όλους
 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!