Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Βαριές κουβέντες Βενιζέλου κατά Σαμαρά

Antonis-Samaras-Evangelos-Venizelos
Ενδεικτικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης μετα τη χθεσινή επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου να προχωρήσει σε “λουκέτο” στην ΕΡΤ, είναι το φραστικό επεισόδιο που μεταφέρουν σήμερα τα “Νέα”, ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι οι δυο βασικοί κυβερνητικοί εταίροι, και από την ισορροπία στις πολιτικές σχέσεις του εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά η συνοχή, επομένως και η… μακροημέρευση του συγκεκριμένου κυβερνητικού σχήματος στην εξουσία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται τα “Νέα”, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οργισμένος με τη “μονομερή” όπως την χαρακτήρισε απόφαση του Πρωθυπουργού, είπε στον Αντώνη Σαμαρά ότι κάνει επίδειξη πυγμής, η οποία δεν οδηγεί πουθενά.
“Αυτά που κάνεις είναι γελοιότητες, οδηγούν σε αδιέξοδο και φανερώνουν την ανικανότητα της κυβέρνησης, που δεν έκανε τίποτα εδώ και έναν χρόνο για το πρόβλημα της ΕΡΤ”, φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των “Νέων”.

ysterografa.gr