Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο ΑΟ Λουτρακίου έχασε στις καθυστερήσεις - Η Ραφήνα πήρε "διπλό" στη Ρόδο


Άτυχος ήταν ο Α. Ο. Λουτρακίου κατά την σημερινή 2η αγωνιστική των αγώνων μπαραζ που οδηγούν στη Γ΄ Εθνική , καθώς ηττήθηκε  , στις καθυστερήσεις του αγώνα (91΄), στη Νέα Πέραμο , από τον τοπικό Άτταλο με 2 - 1. Παρά τη μέτρια εμφάνιση, οι πρωταθλητές Κορινθίας ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους,
Στο 9' οι γηπεδούχοι με τον Μονέ άνοιξαν το σκορ και  στο 31, μετά απο σουτ του Αποστολάκη , ισοφάρισε ο Τσωκος που είχε και δοκάρι στο 13 γιά τους "ορανιέ". Στο 35’ η μοίρα έκρυβε μία στενάχωρη στιγμή για τον Πέτρου, που ζήτησε αλλαγή λόγω τραυματισμού και μάλλον η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Τις επόμενες μέρες θα κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο του. Οι «οράνιε» συνέχισαν να πιέζουν και δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες από το 72’ μέχρι το 91’ και οι τρεις με τον Γεώργαρη χωρίς, όμως, να καταφέρουν να σκοράρουν και να πάρουν το τρίποντο. Όμως στο 91΄ μετά από κόρνερ ο Τσαούσης ,από κοντά νίκησε τον Μπέκο χαρίζωντας την νίκη στον Άτταλο. Με την νίκη της αυτή η ομάδα της Νέα Περάμου έπιασε στην 2η θέση του ομίλου τον Α. Ο. Λουτρακίου που θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή (19/5, 17:00),στο Θώδειο , για να παραμείνει ζωντανός στο κόλπο της ανόδου σε αγώνα που αποκτά χαρακτήρα τελικού.
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Αντωνίου, Πέτρου(35' λ.τρ. Παινέσης), Γιαννακούλης (46' Σπέτσης), Ζερβός, Αποστολάκης, Χρυσαφίδης, Τσουμάνης (70' Γεώργαρης)
 
Στον άλλο αγωνα πού έγινε στη Ρόδο η Θύελλα Ραφήνας, κατάφερε να πάρει σημαντικό «διπλό» χάρη σε τέρμα του Μουτζάκα στο 76’ καθώς επικράτησε 1-0 του Φοίβου Κρεμαστής.
Η ομάδα της Ρόδου πλέον βλέπει το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται καθώς την πρώτη θέση στον 11ο όμιλο των μπαράζ, έχει μετά από δύο αγωνιστικές η Θύελλα Ραφήνας.
 
Βαθμολογία
( Επί 2 αγώνων)
1. Θύελλα Ραφήνας         5-1   6
2. ΠΑΟ Λουτράκι           4-5   3
3. Άτταλος Ν. Περάμου  3-5   3
4. Φοίβος Κρεμαστής     2-4   0