Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σκληρή αντιπαράθεση Σκούρα - Κλαδούχου στο χθεσινό Δ. Σ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστινης


 Μόνο από την πλειοψηφία του Δήμου ψηφίστηκε η «Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού, έτους 2011» , μοναδικό θέμα της χθεσινή συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , ενώ  λευκό ψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Παναγιώτης Ψαράκης και Ευφροσύνη Γκαινά.
 Νωρίτερα  απεχώρησε η μείζονα αντιπολιτευση του Δήμου μετά από έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του αρχηγού της κ. Δημήτρη Σκούρα και του Δημάρχου κ. Αντώνη Κλαδούχου, για το πώς επελέγει δικηγόρος από την Αθήνα και όχι από την Κορινθία για υπόθεση του Δήμου, για την οποία θα εισπράξει και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο. Επιλογή για την οποία δεν εδόθη πειστική απάντηση από τον Δήμαρχο.

Συνεδριάζει αύριο στις 2 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο Δημοτικό Κατάστημα, με τα παρακάτω 5 θέματα στην ημερησία διάταξη :

1.Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
2.Έγκριση πρακτικών αξιολόγησης τεχνικής προσφοράς εταιρειών στο διαγωνισμό «Ολοκληρωμένη παρέμβαση πρόνοιας στο νέο Δήμο Ξυλοκάστρου» (από αναβολή). 3.Σύνταξη έκθεσης προϋπολογισμού α΄ τριμήνου 2013 και υποβολή της στο Δ.Σ.
4.Περί ανάκλησης της αριθ. 147/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
5.Ψήφιση πίστωσης για συμμετοχή υπαλλήλου σε σεμινάριο.