Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κόρινθος - Προοδευτική στο ματς της χρονιάς . Με νίκη η "Μπάρτσα" ελπίζει για άνοδο.

Mε τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται  αύριο, το πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου στην Football League 2.
Η Κόρινθος δίνει την Κυριακή το ματς της χρονιάς κόντρα στην Προοδευτική και μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ώστε να διατηρηθούν οι ελπίδες για άνοδο. Το πάθος και η πίστη ξεχειλίζει και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, για την έκβαση του αποτελέσματος. Στόχος επίσης είναι να γίνει ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή σεζόν στο Δημοτικό Στάδιο. Στο πλαίσιο αυτό, οι υπεύθυνοι της Λέσχης Φίλων Κορίνθου Θύρα 3 μοίρασαν την Παρασκευή 1.000 προσκλήσεις σε σχολεία της Κορίνθου, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στις Ακαδημίες της Αθλούπολης και του Κύψελου.
Η πρωτοβουλία που πήρε η Θύρα 3 είναι σημαντική, προκειμένου η «Μπάρτσα» να έχει τη στήριξη του κόσμου στο κρίσιμο ματς. Πέρα από τις 1.000 προσκλήσεις, η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη, ενώ το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5 ευρώ.
 Ο Παναιγιάλειος στο Αίγιο αντιμετωπίζει τον Α. Ο. Γλυφάδας .
Το πρωί (11) της Κυριακής θα αναχωρήσει η αποστολή του ΑΟ Γλυφάδας για το Αίγιο. Ο Δημήτρης Δημακόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γλυφάδας λίγο πριν την αναχώρηση θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή. Να σημειωθεί ότι εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σκάρος και ο τραυματίας Καρλιάμπας.
Ο Αχαρναικός , στο Μενίδι υποδέχεται την ομάδα των Χανίων. Εκτός αποστολής, από την Κρητική ομάδα έμειναν ο τιμωρημένος Μποχώνης , ο τραυματίας  Σαντριάςόπως και και για αγωνιστικούς λόγους οι Γύπαρης και Ψαράκης ενώ ο Χρήστος Βουρβαχάκης θα δώσει κανονικά το "παρών"  .
 Ο Ρούβας δίνει κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι της Κυριακής στο Τυμπάκι κόντρα στην Επισκοπή. Ο Αλέκος Κούρτογλου κατά τη διάρκεια του προγράμματος τόνισε στους παίκτες του την σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Από κει και πέρα, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας από τη Γέργερη.  Να σημειωθεί ότι η 18αδα θα ανακοινωθεί από την τεχνική ηγεσία λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα. Απο τη άλλη πλευρά , στην Επισκοπή ο  Γιώτης Σταματόπουλος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες του, θεωρεί πως η αλλαγή έδρας δεν θα επηρεάσει την ομάδα του, η οποία είναι έτοιμη να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Football League.
Στην Καλαμάτα κόντρα στην τοπική ομάδα αγωνίζεται ο Αστέρας Μαγούλας , ενώ ο Φωστήρας παίρνει στα "χαρτιά" τον εντός έδρας αγώνα του με τον Εθνικό Αστέρα καθώς ο τελευταίος έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος. Τέλος ρεπό έχει ο Πανηλειακός

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αχαρναϊκός - Χανιά
Κόρινθος - Προοδευτική 
Φωστήρας - Εθνικός Αστέρας  3-0 α.α.
Παναιγιάλειος - Γλυφάδα   
Καλαμάτα - Αστέρας Μαγούλας   
Ρούβας - Επισκοπή   
 Ρεπό: Πανηλειακός