Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η 37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

«Ροπαλιά» στο «Ελ Πάσο» για... Super League! (photos)
Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο κύριο μέρος της 37ης αγωνιστικής, με τον «γηραιό» να κερδίζει εκτός έδρας την Καλλιθέα 1-0 και να περνά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να κάνει πλέον όνειρα απευθείας ανόδου στη Super League. Ο «γηραιός» με αυτό το τρίποντο έφθασε στους 62β., άφησε πίσω του δύο βαθμούς τους Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, που συγκρούονται τη Μεγάλη Δευτέρα (29/4) στο Ηράκλειο.
Ο Απόλλων Σμύρνης, μετά τις σερί ήττες από την Καλλιθέα και τον Πανσερραϊκό, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας του ουραγού Αναγέννησης Επανομής με 3-1 και από την ασφάλεια των 767β,. δύσκολα θα αφήσει την πρωτιά να φύγει από τα χέρια του.
 Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Καλλονή μέσα στο AEL FC Arena, επικρατώντας της Λάρισας 1-0. Η νίκη της ήταν πανάξια, καθώς είχε και δύο δοκάρια και δίνει σημαντική ώθηση στην ομάδα της Μυτιλήνης, που ανέβηκε στους 60β.
Αντίθετα η Λάρισα με αυτή την ήττα ουσιαστικά αποχαιρετά μια θέση για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και στο τέλος οι φίλοι της αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνική ηγεσία. Κατά τα άλλα ο Πανσερραϊκός, 3-0 τον Πιερικό και η Νίκη Βόλου, 1-0 τον Εθνικό Γαζώρου, διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για άνοδο, είτε απευθείας, είτε μέσα από τα πλέι οφ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Δόξα Δράμας-Βύζας Μεγάρων 1-0
Φωκικός-Καβάλα 3-2
Νίκη Βόλου-Εθνικός Γαζώρου 1-0
Λάρισα-Καλλονή 0-1
Καλλιθέα-Ηρακλής 0-1
Πανσερραϊκός-Πιερικός 3-0
Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Γιαννιτσών 5-1
Αναγέννηση Επανομής-Απόλλων Σμύρνης 1-3

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου
16:30 Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου (OTE TV)
19:00 Θρασύβουλος-Παναχαϊκή (OTE TV)
Ρεπό ο Παναιτωλικός