Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η 28η αγωνιστική της Β κατηγορίας Koρινθίας

Στον 1ο όμιλο, η Δάφνη Εξαμιλίων επεβλήθηκε άνετα με 0 - 4 επί του Αστέρα Κορίνθου στο γήπεδο του Συνοικισμού, και παρέμεινε το φαβορί για την κατάληψη της 3ης θέσης, όπου υπό προϋποθέσεις, μπορεί να οδηγήσει και στην άνοδο.
Ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της σεζόν, έμεινε και η Περαχώρα που επικράτησε 3-2 επί της Προόδου Αγ. Βασιλείου στο ντέρμπι του   ομίλου.
Η πρωτοπόρος Κόρινθος '06  πέρασε με 1-2 από το Κουταλά, ενώ ο ΑΟ Μαψού επικράτησε με 1 -0 του Αγιάννη. Το σκορ της αγωνιστικής,σημείωσε  ο ΑΣ Λουτρακίου καθώς επικράτησε 8-2 του Σοφικού '05, ενώ ο Αίας Αγιονορίου επικράτησε 4-2 του Αγ. Γεωργίου.
 Τρίποντα στα χαρτιά πέτυχαν ο Ποσειδών Κ.Β. απέναντι στον ΠΓΣ που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, όπως και ο Φωκάς κόντρα στα Αστέρια Λουτρακίου, που αποχώρησαν την περασμένη αγωνιστική.
Στη Βαθμολογία του ομίλου :Κόρινθος ΄06 75 , Πρόοδος 67, Δάφνη Εξαμιλίων 60 , Περαχώρα 55...

Στον 2ο όμιλο έγιναν μόλις δύο ματς, καθώς δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν ο Άρατος και η Δάφνη Πουλίτσας, κόντρα σε Λυκοποριά και Νέους Στιμάγκας, αντίστοιχα. Έτσι, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Άσσου πέρασε με 0-3 από το Πετρί επί της Θύελλας Λεοντίου, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε του Ασπρόκαμπου ο ΑΟ Ζευγολατίου, που θέλει έναν βαθμό ακόμη για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο. Τρίποντα στα χαρτιά εκτός από την Λυκοποριά  και τους Νέους Στιμάγκας , επίσης πήραν οι Παμφενεατικός, Απέσσας Χαλκίου και ΑΟ Λαύκας επί των Παμβοχαϊκού , Κεραυνού Μ. Βάλτου και Ατρομήτου Μποζικών , αντίστοιχα , οι οποίοι έχουν αποχωρήσει του πρωταθλήματος. Τέλος ρεπό είχεη ομάδα των Ταρσινών
 Στη Βαθμολογία του ομίλου : Ολυμπιακός Άσσου 69, Α.Ο. Ζευγολατιού 60. Α.Ο. Λυκοποριάς 54, Νέοι Στιμάγκας 53...

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:
 
1ος όμιλος
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 1 - 2
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 1 - 0
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. - ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ. 3 - 0 α.α.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡ. - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. 0 - 4
ΠΓΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.Β. 0 - 3 α.α.
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΣΟΦΙΚΟ ’05  8 - 2
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. 3 - 2
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝ. - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4 - 2
 
2ος όμιλος
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3 - 0 α.α.
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛ. 3 - 0 α. α.
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 0 - 3
ΑΡΑΤΟΣ - ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ  0 - 3 α. α.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.Β. - ΑΠΕΣΣΑΣ 0-3 α.α.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ 3 - 0
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖ. 3 - 0 α.α.
ΡΕΠΟ: ΤΑΡΣΙΝΑ '97