Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η Κλένια νίκησε 2 - 1 τον Αστέρα μετά απο ένταση

klenia ektosΠαρότι προηγήθηκε στο σκορ, ο Αστέρας Δερβενίου έχασε τελικά από το ΠΑΣ Κλένια με σκορ 2-1 στο γήπεδο του Σολωμού.
Παρόλη τη μέτρια σε γενικές γραμμές εμφάνιση των περισσοτέρων παικτών, λίγο έλειψε στο τέλος ο Αστέρας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Γεγονός είναι ότι οι απουσίες των Μυργιώτη και Αντωνόπουλου αλλά και οι νέες θέσεις στις οποίες αγωνίστηκαν κάποιοι παίκτες για πρώτη φορά αποσυντόνισαν λίγο την ομάδα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες του ΠΑΣ Κλένια να έχουν τη κατοχή αλλά να μη μπορούν να διασπάσουν τη πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα. Κάποια μακρινά σουτ δε προβλημάτισαν τον Κολιμάδη. Μοναδικός τρόπος απειλής ήταν οι στημένες φάσεις στις οποίες η άμυνα του Αστέρα αντιδρούσε κατά κανόνα λάθος. Από την άλλη με την άμυνα του ΠΑΣ Κλενιά αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχαν οι προϋποθέσεις για τους επιθετικούς του Αστέρα να απειλήσουν σε κάποια αντεπίθεση. Έτσι στο 25’, ο Καπούς έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και αφού πέρασε το τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλο έκανε το 0-1. Υπήρξαν και προϋποθέσεις για 2ο τέρμα από πλευράς Αστέρα, αλλά οι ενέργειες των Πεθαίνου και Πρίφτη ήταν ημιτελείς. Στην εκπνοή του ημιχρόνου και ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν με διαδοχικά κόρνερ και φάουλ, ο διαιτητής υπέδειξε ένα ανύπαρκτο φάουλ έξω από τη περιοχή του Αστέρα και πλάγια δεξιά. Από την εκτέλεση, ο Σενής βρέθηκε σχεδόν αμαρκάριστος στη καρδιά της άμυνας του Αστέρα και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1.
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με γκολ των γηπεδούχων. Οι Κολιμάδης και Γιαννόπουλος δε μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ στο 46' και ο Ζήσης από κοντά έκανε το 2-1. Οι παίκτες του Αστέρα ανέλαβαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια, αλλά επί της ουσίας δε μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παναγιωτόπουλου. Στο 89’ μετά από σέντρα του Φωλιά από δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και έφτασε στο Μαστρογιαννόπουλο, ο οποίος από θέση μέσα αριστερά έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ που τράνταξε το κάθετο δοκάρι. Στη επαναφορά της μπάλας, ο Παπαϊωάννου στη προσπάθειά του να απομακρύνει, ανέτρεψε τον Κουτρούλη ο οποίος ετοιμαζόταν να βρεθεί απέναντι από την εστία. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Αναγνωστόπουλος. Μετά από μεγάλη διακοπή λόγω φραστικών επεισοδίων από παράγοντες και φιλάθλους των γηπεδούχων, ο αγώνας συνεχίστηκε και ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε το κακά εκτελεσμένο πέναλτι. Στη συνέχεια δε κατέστη δυνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο καθώς συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν δύο τουλάχιστον μπάλες.
Συμπερασματικά, ήταν ένα κακό από άποψη θεάματος παιχνίδι από το οποίο ο Αστέρας με λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσε να πάρει τον ένα βαθμό.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη, που υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί κ.κ. Παπανικολάου και Κωνσταντόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κολιμάδης, Μερκούρης (58’ Κουτρούλης), Γιαννακόπουλος, Γιαννόπουλος, Μετεβελής, Πεθαίνος (78’ Καραγιαννίδης), Φωλιάς, Αναγνωστόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, Πρίφτης (58’ Παπαδημητρίου), Καπούς

asterasderveniou.gr