Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ο Ράγιος τον στέλνει στα «αστέρια»! ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0

Ο Ράγιος τον στέλνει στα «αστέρια»!
«Ευρωπαίος» είναι ο Αστέρας Τρίπολης για δεύτερη σερί χρονιά, καθώς η νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού αποκτά ιστορικές διαστάσεις και «κλειδώνει» μαθηματικά την θέση της ομάδας στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη.
Οσα δεν φέρνει ο χρόνος , τα φέρνει η στιγμή... Με γκολ του Ρούμπεν Ράγιος με ένα σουτ έξω από την περιοχή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 επί του Πανθρακικού για την 25η αγωνιστική της Super League και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, ένα λεπτό νωρίτερα, ο Αρετόπουλος ακύρωσε κανονικό γκολ του Σερφά, καθώς ο παίκτης φαίνεται να «καλύπτεται» από τον Φορμίκα.
Η ομάδα της Τρίπολης έκανε το 4/4 στις νίκες και έφτασε τους 50 βαθμούς ενώ συνέχισε και τις πολύ καλές εμφανίσεις εντός έδρας. Ο Πανθρακικός από την άλλη παραμένει υπό τον «φόβο» του υποβιβασμού καθώς βρίσκεται στο «+4» από την επικίνδυνη ζώνη.
ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Σέτι (46΄Κάφα), Κοντοές (46΄Ράγιος), Λέντζε, Φραγκουλάκης (69΄Κλαντζής), Ναβάρο.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Λουσέρο (74΄Σκλιοπίδης), Σερφά, Μίνγκας, Ντιόγκο (85΄Μελίσσης), Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (81΄Κοντογουλίδης)