Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ RALLY ACROPOLIS 2013


logo.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Rally Acropolis, άνοιξε τις πύλες του, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, όπου παραχωρήθηκε στις 12/2/2013 Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση της 59ης εκδοχής του ελληνικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου-2 Ιουνίου 2013.rally,1-6-2013.jpg

Στην εκδήλωση, παρευρέθη ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας, η σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων, κ. Παναγιώτα Ψαράκη, , παράλληλα με εκπρόσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των περιοχών από όπου περνά η διαδρομή του αγώνα.
rally-31-5-2013.jpg
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο μέγεθος της προσπάθειας εκ μέρους όλων των φορέων, ώστε εν μέσω της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας να καταστεί δυνατή η διοργάνωση ενός τόσο απαιτητικού αθλητικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας, ώστε να συνεχίσει να διεξάγεται απρόσκοπτα.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες της διαδρομής, και αναφορικά με το στο οργανωτικό μέρος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον εθελοντισμό, μια δράση που ξεκίνησε με επιτυχία την προηγούμενη χρονιά και θα συνεχιστεί ακόμα δυνατότερα φέτος.
rally,2-6-2013jpg.jpg
Το Rally Acropolis έγινε πραγματικότητα και για το 2013 στην περιοχή του Δήμου μας, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις (2009,2011 & 2012), διαψεύδοντας έτσι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους αυτούς οι οποίοι διέδιδαν με Δελτία Τύπου και δηλώσεις, ότι το Rally δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όπως για παράδειγμα το Δελτίο Τύπου της ‘Παρέμβασης Πολιτών’ του κ. Γ. Γκιώνη,  που πριν από λίγο καιρό είδε το φως της δημοσιότητας Λόγω παρατεταμένης απουσίας της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη από την πραγματικότητα και από τις αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου ότι κινδυνεύει να χαθεί για το Λουτράκι το Ράλι Ακρόπολις»).
Καλό είναι να μη βιάζονται κάποιοι να βγάλουν εύκολα συμπεράσματα, γιατί τους διαψεύδει η πραγματικότητα. Όσοι νομίζουν ότι με ανεύθυνες δημοσιεύσεις και δηλώσεις, πλήττουν τη Δημοτική Αρχή, απλά κάνουν κακό στον τόπο μας αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς διότι εκτίθενται ανεπανόρθωτα.