Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Νίκη χωρίς να ικανοποιήσει το Χιλιομόδι (video)

Νίκη χωρίς να ικανοποιήσει το Χιλιομόδι (video)
Αν και δεν απέδωσε και το καλύτερο ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου στο ντεμπούτο του Χρήστου Αρδίζογλου στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Παννεμεατικού, με τους φιλοξενούμενους να αδικούνται από το αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Παννεμεατικού ήταν γενικά καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, ειδικά στο α’ ημίχρονο, αλλά οι περιττές ενέργειες στην επίθεση, κυρίως από τον Παπουτσή και μεμονωμένα λάθη στην άμυνα, έκριναν το αποτέλεσμα.


Το 1-0 ήρθε μόλις στο 5’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του κορυφαίου του ματς, Γιάννη Μίχα, ο Χατζηνικολής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στη συνέχεια, ο Παννεμεατικός είχε τα «ηνία» του αγώνα, προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, απείλησε με κεφαλιά του Νίκου Σαϊσανά, όπου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ ακόμα πιο κοντά από το δεξί «Γ» του Χόντια έφυγε η κεφαλιά του Αθανασόπουλου.
Βέβαια ο Ατρόμητος, ο οποίος είχε πολλά αμυντικά κενά, έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Αμπαδιωτάκη Κ. και ενώ είχε ξεφύγει από τον Κεμαλάι, έδιωξε αρχικά ο Μαρινός, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και πέρασε κόρνερ.
Τα «λιοντάρια» απείλησαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παπουτσής έκανε το σουτ, αλλά ο Χόντια μπλόκαρε δύσκολα.
Στην επανάληψη, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα, καθώς οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση, καθώς η έλλειψη κλασικού οργανωτή, ο οποίος θα δώσει την εύκολη πάσα, ήταν εμφανέστατη, ενώ όταν μετά από πολλές προσπάθειες παρουσιάζονταν οι προϋποθέσεις, πάντα κάποιος παίκτης της Νεμέας έκανε το κάτι παραπάνω.
Τελικά το γκολ ήρθε από πλευράς γηπεδούχων και πάλι, όταν στο 73’ ο Μαρτίνος εκτέλεσε φάουλ και ο Αμπαδιωτάκης Κ., «έσπασε» το τεχνικό οφσάιντ, βρήκε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.
Η συνέχεια μπορεί να ήταν μια τυπική διαδικασία, αλλά ο Παννεμεατικός προσπάθησε για το γκολ που δικαιούταν και είχε μεγάλη ευκαιρία, όταν το δυνατό σουτ του Τζίνη, σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.
Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε με πέναλτι ο Μαρτίνος (85’), μετά από ανατροπή του Λέπεντζη από τον Κεμαλάι, με τον επιθετικό του Χιλιομοδίου να καταφέρνει και να κερδίζει την μπάλα από λάθη αρχικά του Μαρινού και στη συνέχεια του Σγούρου, διεκδικώντας μια ουσιαστικά χαμένη φάση.
Κορυφαίος του γηπέδου ο Γιάννης Μίχας, ο οποίος εκτός από την σέντρα στο 1-0, έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις, ξεκινώντας ως αριστερό χαφ, πέρασε δεξί μπακ και ολοκλήρωσε αριστερό μπακ, ενώ ήταν αυτός που κατάφερε τελικά να περιορίσει τον Παπουτσή. Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Μαρτίνο, όπου δημιούργησε το 2ο γκολ, πέτυχε το 3ο και γενικά η παρουσία του στο χώρο του κέντρου, ήταν αρχοντική.
Καλές στιγμές είχαν και οι Λέπεντζης και Αμπαδιωτάκης Κ.
Από πλευράς Νεμέας, κορυφαίος ο Σγούρος, πολλά «ρήγματα» δημιούργησε ο Παπουτσής, αλλά θα πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του, πολύ τρέξιμο από τον Ραπουσάι, αν και απομονωμένος προσπάθησε πολύ ο Νίκος Σαϊσανάς, ενώ καλά στάθηκε και ο Τσιάκος.
Όσον αφορά την διαιτησία, δεν έκρινε αποτέλεσμα. Πάντως για την ποιότητά του, ο κ. Καρσιώτης έκανε λαθάκια, ο βοηθός Σεφέρης ελέγχεται για υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος του Κωστούρου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται μάλλον δίκαια, ενώ ο έτερος βοηθός κ. Τριαντάφυλλος Ν., βρέθηκε σε κακή μερα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Χόντια Ι., Μπίκος (67’ Τσουμάνης Θ.), Φαρμάκης (58’ Δράκος), Μπαλής, Χατζηνικολής, Τζαναβάρας, Μαρτίνος, Αμπαδιωτάκης Κ., Μπόρσης (79’ Τσουμάνης Δ.), Λέπεντζης, Μίχας
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Κυριάκος, Μαρινός, Σγούρος, Σαϊσανάς Π., Ραπουσάι, Αθανασόπουλος (70’ Τζίνης), Κωστούρος (65’ Μαντζιώρος), Παπουτσής, Σαϊσανάς Ν.
 
apopsi24.gr