Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

“Ναυάγησε” του Σισέ στον Παναθηναϊκό – Η ΚΠΡ τον...έστειλε Κατάρ

Ένα ανεκπλήρωτο όνειρο έμεινε για τους φίλους του Παναθηναϊκού η επιστοφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι θα δωθεί δανεικός σε ομάδα του Κατάρ. "Τα ξαναλέμε τον Μάιο", το μήνυμα του.

Το απόγευμα Τετάρτης ο Γάλλος άσος επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον ενημέρωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, καθώς ομάδα από εκεί πλήρωσε και "ενοίκιο" στην ΚΠΡ προκειμένου να αποκτήσει δανεικό τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κατάρ θα καταβάλει 500.000 ευρώ στον αγγλικό σύλλογο για εξάμηνο δανεισμό και παράλληλα προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.

Η ΚΠΡ είπε το "ναι", από την στιγμή που είχε πρόταση με «ζεστό χρήμα» στα χέρια της, σε αντίθεση βεβαίως με τον Παναθηναϊκό που δεν επρόκειτο να καταβάλει χρήματα στην ΚΠΡ για τον δανεισμό, αλλά θα πλήρωνε μόνο τον παίκτη.

Ο Σισέ εξέφρασε τη λυπη του για την κατάληξη της υπόθεσης και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Μάϊο, με την προοπτική να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας, εφόσον ο Γάλλος μείνει ελεύθερος από την ΚΠΡ το προσεχές καλοκαίρι.