Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αρδίζογλου με πλάνο διετίας στο Χιλιομόδι!

Αρδίζογλου με πλάνο διετίας στο Χιλιομόδι!
 
Νέα αλλαγή, τέταρτη μες τη σεζόν, στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, με τη διοίκηση να κάνει την έκπληξη και να ανακοινώνει την πρόσληψη του Χρήστου Αρδίζογλου!
Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στις Ακαδημίες της Ένωσης, έδωσε τα χέρια με τους Φώτη Φόρτη και Δημήτρη Μπίτζιο και διαδέχεται τον Γιώργο Τσουμάνη στην τεχνική ηγεσία των "ροσονέρι".
Πλέον, απ' τη στιγμή που ο Ατρόμητος έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου, στόχος της διοίκησης είναι να βελτιωθεί η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν και να αναδείξει κάποιους νεαρούς παίκτες.
"Αποτελεί τεράστια τιμή για το σύλλογο η συνεργασία με τον Χρήστο Αρδίζογλου, έναν θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γνωριζει άριστα το αντικείμενο και είμαστε σίγουροι πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Το πλάνο μας είναι διετές και με σκληρή δουλειά και υπομονή θέλουμε ο Ατρόμητος θα βρεθεί τη σεζόν 2014-15 στη νέα Γ' Ερασιτεχνική"
, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Μπίτζιος.
Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε το πόστο του τεχνικού διευθυντή αναλάμβάνει ο Νότης Ψυχογιός και γενικός αρχηγός ο Νίκος Κοντογιάννης. Διοίκηση και Αρδίζογλου συζητούν ήδη για την ενίσχυση της ομάδας και δεν αποκλείεται μες το Γενάρη να γίνουν 1-2 προσθήκες.

korinthiasports.gr