Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Το ντεμπούτο του Νικοπολίδη - Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (17.15) - Ο Μίτσελ φαβορί για τον Ολυμπιακό


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή όμως ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτός που απασχολεί αυτήν τη στιγμή τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφυγε, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής και ο κόσμος περιμένει να δει αν θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο, έχουν την ευκαιρία με νίκη να αποσπαστούν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία και θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο με την απόδοσή τους.
Ο ΠΑΣ ταξίδεψε με πολλές απουσίες στην Αθήνα, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt όπως και σε όλα τα ματς της Σούπερ Λίγκας.

Την ίδια ώρα η Ξάνθη υποδέχεται την Κέρκυρα ενώ στις 15.00 ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πλατανιά.

Στο μεταξύ ο Μίτσελ που πριν λίγες ημέρες απολύθηκε από τη Σεβίλλη είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Σκέψεις να παραμείνει ο Νικοπολίδης μέχρι το τέλος της σεζόν.
Οι ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται να βρουν τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το σίγουρο είναι ότι έχουν στραφεί στην Ισπανική αγορά, κάτι που είχαν κάνει και το καλοκαίρι πριν καταλήξουν στον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον Μίτσελ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.«Έχει ήδη στα χέρια του μια επίσημη πρόταση η οποία προέρχεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό, τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος και αντίπαλο της Λεβάντε στο Europa League», γράφει η "estadiodeportivo.com".
Ο 49χρονος τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει να αναλάβει από το καλοκαίρι, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Χρέη πρώτου προπονητή θα έχει ο Αντώνης Νικοπολίδης μέχρι να βρεθεί η ιδανική λύση ενώ δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να πάνε με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα ως το τέλος της σεζόν.