Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

O A.O Λουτρακίου στους "8" του κυπέλλου Κορινθίας . Νίκησε τον άτυχο Πανκαμαριακό στο Ξυλόκαστρο - Εκπληκτική πρόκριση εκτός έδρας του Αετού Κρυονερίου επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου - Όλα τα αποτελέσματα του Κυπέλλου


O A.O Λουτρακίου στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας επικράτησε με 2 - 1 του Πανκαμαριακού  , στο Ξυλόκαστρο,  και  προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.
H ομάδα του Λουτρακίου πήρε προβάδισμα στο σκορ 64΄ ο Χρυσαφίδης με πλασέ μετά από ασταθή απόκρουση του Τσιπά, σε κεφαλιά του Κρίκα, ενώ στο επόμενο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν σουτ του Καλλά βρήκε το χέρι του Ν. Κλουτσινιώτη,. Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χρυσαφίδης ήταν άστοχο με την μπάλα να φεύγει άουτ.  Στο 67΄ ο Πανκαμαριακός θα φτάσει κοντα στην ισοφάριση, όταν ο Μπέκος θα αποκρούσει σωτήρια γιά τον ΑΟΛ κεραυνό του Ν. Τσιπά.
Στο 84΄ ύστερα από σουτ του  Καλλά και ασταθή απόκρουση του Τσιπά ο Αποπστολάκης με πλασέ ζευγαρώνει τα τέρματα των Λουτρακιωτών
Η ομάδα του Καμαρίου στο 91΄ κέρδισε πέναλτι με τον Μπολοβίνο (χέρι του Τσώκου) , που ο ίδιος μετέτρεψε σε τέρμα, ενώ στη εκπνοή του αγώνα (94΄)  ο Ραχανιώτης θα χάσει μια απίστευτη ευκαιρία να στείλει τις ομάδες στην παράταση.
 
Πανκαμαριακός: Τσιπάς Γ. , Τουμπανάκης , Ραχανιώτης , Κλουτσινιώτης Ν., Δεσποτέλης ,Mendes Mistieri ,Τσιπάς Ν. (82΄ Κλουτσινιώτης Βλ.), .Μπολοβίνος , Gozzi Junior (70΄ Καποκάκης), Καραβάς, Σιώζος
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος , Τσώκος , Κούρτογλου (80΄ Κουγιουμτζίδης), Μαυρέλης . Αποστολάκης (85 ΄ Βενετσάνος ), Καλλάς , Κρίκας, ,Μαραγκουδάκης , Γιαννακούλης , Χρυσαφίδης ,Γεώργαρης (70΄ Δημάκης).

Εκτός από τον Α.Ο. Λουτρακίου , στους "8" του Κυπέλλου Κορινθίας , προκρίθηκαν ο Πανεμεατικός ( 3- 2 στο Σοφικό επί του Πανσολυγιακού), ο Πέλοπας Κιάτου ( 9 - 1 επί του Φωκά εκτός έδρας) , ο ΑΟ Σπαθοβουνίου ( 3 - 1 εκτός έδρας επί του Σαρωνικού), ο Ηρακλης Ξυλοκάστρου ( 3 - 1 επί του Ισθμιακού), ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ( 3 - 2 στην Αρχαία Κόρινθο επί του Ηρακλή Λεχαίου) , η Ελλάς Βελου ( 2 - 0 εκτός έδρας επί των Αγίων Θεοδώρων) και ο Αετός Κρυονερίου που ύστερα από ισόπαλο αγώνα και παράταση με σκορ 3 - 3 , απέκλεισε στα πέναλτι με σκορ 4 - 2 ,εκτός έδρας , στα Ίσθμια,   τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Κατσιάπη, αλλά ο Νεάνγκα ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη και πάλι ο Κατσιάπης, έκανε το 2-1, αλλά  Θανάσης Δάνης, που είχε περάσει αλλαγή, διαμόρφωσε το 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Ολυπιακός και πάλι με τον Κατσιάπη, ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ, προηγήθηκε για 3η φορά, με 3-2, αλλά λίγο πριν τη λήξη του ματς, ο Τζιτζίκος νίκησε τον Μπόζνο και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, έστειλε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι, (Νεάνγκα – απόκρουση Μπόζνου, Κατσιάπης – απόκρουση Λακόβ, Δάνης 1-0, Μπεκιάι – δοκάρι, Μπατζής 2-0, Φραγκάκης 2-1, Πετούμενος 3-1, Αυγέρης 3-2 και Ζάρκος Ι. 4-2) εκεί που οι Κρυονερίτες πήραν μια μεγάλη νίκη, με 4-2.
 

Τα αποτελέσματα της Γ' φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας
Πανσολυγεικός - Παννεμεατικός 2 - 3
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Πέλοπας Κιάτου 1 - 9
Σαρωνικός Γαλατακίου - ΑΟ Σπαθοβουνίου 1 - 3
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Ισθμιακός 3 - 1
Πανκαμαριακός - ΠΑΟ Λουτράκι 1 - 2
Ολυμπιακός Λουτρακίου - Αετός Κρυονερίου 3 - 3 2-4 πεν
Ηρακλής Λεχαίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2 - 3
Αγ. Θεόδωροι - Ελλάς Βέλου 0 - 2