Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τότεναμ-Παναθηναϊκός (22:05) απόψε στο Λονδίνο

To πιο σημαντικό φετινό ευρωπαϊκό του παιχνίδι δίνει απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” θέλουν να νικήσουν την Τότεναμ στο Λονδίνο για να προκριθούν και να... διαγράψουν τις κακές εμφανίσεις τους μέχρι τώρα στην Ευρώπη.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μαρίνος, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος και Σπυρόπουλος. Βιτόλο και Σο θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, έχοντας στις πτέρυγες τους Μαυρία και Χριστοδουλόπουλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Τοτσέ.
Όσον αφορά την Τότεναμ ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα προτιμήσει τον κατά έξι χρόνια μεγαλύτερό του Μπραντ Φρίντελ για το τέρμα (!) αφήνοντας εκτός 18άδας τον Γιορίς και στον πάγκο τον Κουντιτσίνι. Την τετράδα της άμυνας αναμένεται να αποτελέσουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Γουόκερ, Κόκερ, Βερτόνχεν και Νότον, Σάντρο και Χάντλστοουν θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Λένον δεξιά, Τάουνσεντ αριστερά και Σίγκουρντσον ως δεύτερο επιθετικό πίσω από τον φορμαρισμένο Ντεφό. 
Να σημειωθεί πως στο πλευρό του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται περίπου 2.000 φίλοι του. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ.