Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Νύφη για τρίτη φορά η Λίλα Καφαντάρη. Παντρεύτηκε χθες 37χρονο δικηγόρο από το Λουτράκι !



Για τρίτη φορά νυφούλα ντύθηκε χθες το απόγευμα η Λίλα Καφαντάρη. Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Πλάτωνα Κανατά σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και έκανε γαμήλιο γλέντι για λίγους φίλους στα Εξάρχεια.

Φορώντας ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα και έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη της, η Λίλα Καφαντάρη που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους παντρεύτηκε τον σύντροφό της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηνών. Πρόκειται για έναν γοητευτικό άνδρα λίγο νεότερο της που ασχολείται με τα νομικά και με τον οποίο διατηρεί εδώ και 5 χρόνια σχέση.
 /
Ο 37χρονος δικηγόρος είναι από το Λουτράκι, όπου και διαθέτει εξοχικό σπίτι, έχει κάνει σπουδές στην Ιταλία και είναι μέλος του ΚΚΕ. Ο κοινός αγώνας άλλωστε στο κόμμα και η σύμπνοια των απόψεών τους ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, ότι τη στιγμή της πρόποσης στο γαμήλιο γλέντι, η Λίλα Καφαντάρη σήκωσε το ποτήρι της και ευχήθηκε: “Μαζί στη ζωή, μαζί και στον αγώνα”.
Η γαμήλια γιορτή έγινε στο εστιατόριο “Ροζαλία” στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, όπου βρέθηκαν μερικοί συγγενείς και καλοί φίλοι των νεόνυμφων. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στο πνεύμα της οικονομικής κρίσης, αλλά και των κοινών πεποιθήσεών τους στο κόμμα, οι δυο τους αποφάσισαν το πάρτι να γίνει “ρεφενέ” και οι καλεσμένοι να συνεισφέρουν στην πληρωμή του λογαριασμού. 
Τέλος, να αναφέρουμε πως το ζευγάρι, βέβαια, κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στη σχέση του και αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας, θέλοντας να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Γi' αυτό, άλλωστε, επέλεξε να κάνει το γάμο του με άκρα μυστικότητα και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.
Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουν!
.tlife.gr