Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτη κακοποίηση επιχειρηματία στη Φθιώτιδα

astynomia-epeisodia-vradi
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ένας 68χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ έπεσε θύμα απαγωγής, ληστείας και ξυλοδαρμού χθες το βράδυ από τρεις κακοποιούς.
Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από το μαγαζί του που βρίσκεται επί της οδού Στυλίδος, στο ύψος της Μεγάλης Βρύσης στη Λαμία, πήγε να μπει στο αυτοκίνητο του και τότε τρεις κουκουλοφόροι τον αιφνιδίασαν και με τη βία τον έβαλαν μέσα στην καρότσα του φορτηγού τους. Οι δύο από τους ληστές μπήκαν πίσω μαζί του και ο τρίτος στο τιμόνι.
Στη συνέχεια πήγαν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω και συγκεκριμένα κάτω από τη γέφυρα της εθνικής οδού, μέσα σε ένα αγροτικό δρόμο, κοντά στους “Πελαργούς”. Στη διαδρομή οι αδίστακτοι ληστές χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές τον 68χρονο, στο πρόσωπο και στο σώμα.
Εκεί σταμάτησαν, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και, αφού τον έριξαν στο έδαφος, του πήραν τις εισπράξεις της ημέρας (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2.000 ευρώ). Αμέσως μετά εμφανίστηκε ένας τέταρτος συνεργός με ένα μοβ αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι άλλοι τρεις ληστές και έφυγαν από τον παράδρομο προς Λάρισα.
Ο 68χρονος που δεν είχε μαζί του κινητό επέστρεψε με το αυτοκίνητο στο μαγαζί και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες.

MAPIA MIXAΛΗ / ysterografa.gr