Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φρικτή δολοφονία στην Ξάνθη: Προσπάθησαν να βιάσουν και έκαψαν ζωντανή, την κόρη πασίγνωστου εμπόρου!

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί. Ένας κάτοικος της περιοχής είδε το απανθρακωνένο πτώμα στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας και αμέσως έβαλε τις φωνές. Πολύ γρήγορα κατέβηκαν στο σημείο ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και κάτοικοι της γειτονιάς που ειδοποίησαν την αστυνομία.
Κλιμάκιο της αστυνομίας έφτασε στο σημείο για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 33χρονη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης που ασχολείται με την εμπορία στραγαλιών, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό 40 Εκκλησιές, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.
Οι δράστες προσπάθησαν, όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να τη βιάσουν και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αδίστακτοι δολοφόνοι έβαλαν φωτιά στην κοπέλα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Όπως φαίνεται λιποθύμησε από το σοκ και τότε την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.
Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών. Δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, την ώρα που επέστρεφε στο πατρικό της, από νυχτερινή διασκέδαση.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αυτοψίας από τον ιατροδικαστή καθώς και οι έρευνες από την Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του εγκλήματος και να συλληφθούν οι δράστες.
Όπως έγινε γνωστό έχει κληθεί ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας από την Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ζητηθεί να μην αδειαστούν οι κάδοι σκουπιδιών της περιοχής, καθώς δεν αποκλείεται μέσα σε αυτούς να υπάρχουν αντικείμενα ή ίχνη των δολοφόνων, όπως επίσης και η τσάντα της άτυχης κοπέλας που δεν βρέθηκε στο σημείο...

newsit.gr