Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΦΕΝΕΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ!

0157

O Φενεός-η Λίμνη Δόξα, αναδείχτηκε ο πιό δημοφιλέστερος προορισμός του 2012 στην Κορινθία, μετά από ανοικτή διαδικτυακή ψηφοφορία στην ηλεκτρονική  εφημερίδα "SFEDONA.GR". Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία , καθώς στο διάστημα των 3 και πλέον μηνών που ήταν αναρτημένη η ψηφοφορία πήραν μέραν 12.852 επισκέπτες!!
Η μεγάλη αποδοχή και επιτυχία που σημείωσε η ψηφοφορία αυτή έχει να κάνει με την μεγάλη και συνεπή προσπάθεια της ηλεκτρονικής  εφημερίδας και του Διευθυντή της Λάκη Γιαννιδάκη προσωπικά (εδώ και πολλά χρόνια) για την ανάδειξη του τόπου μας τουριστικά , ιστορικά , πολιτιστικά  αλλά και παραγωγικά!
 Την ψηφοφορία με σκοπό την ανάδειξη των 10 δημοφιλέστερων προορισμών του νομού μας. η "sfedona.gr" θα την καθιερώσει και τα επόμενα χρόνια φιλοδοξώντας να γίνει θεσμός!
Πρώτος δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχτηκε ο Φενεός-Λίμνη Δόξα

Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός το Λουτράκι και τρίτος το Βραχάτι

Συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα με την σειρά που αναφέρονται:

Τρίκαλα -Ζήρεια

Νεμέα -Δρόμοι κρασιού

Μελίσι-Συκιά

Κόρινθος

Αλμυρή-Λουτρά

Κιάτο

Ξυλόκαστρο

Σε ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή στην Γκούρα όπου θα απονεμηθεί ειδικό βραβείο στο Δήμο Σικυωνίων στον οποίο ανήκει ο πρώτος δημοφιλέστερος προορισμός της Κορινθίας (Φενεός-Λίμνη Δόξα) για το 2012