Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Quiz: Ποιος αντιδήμαρχος μεγάλου δήμου έκανε δεξίωση και ξόδεψε 320.000 ευρώ;

Την ώρα που πολίτες σαν σύγχρονοι «Αγιάνιδες» ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για λίγο φαγητό, και άλλοι πάλι περιμένουν να κλείσουν τα σούπερ-μάρκετ και να κάνουν επιδρομή στα πεταμένα λαχανικά και κρέατα...οι «εκλεκτοί» παραθέτουν δεξιώσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Μια πληροφορία που είχε στη διάθεση του καιρό το Πινάκιο επιβεβαιώθηκε και διασταυρώθηκε από πολλούς μάρτυρες. Ποια ήταν αυτή;
Πως αντιδήμαρχος μεγάλου δήμου παρέθεσε δεξίωση που κόστισε (κρατηθείτε...!!!) 320.000 ευρώ!
Μάλιστα στο συγκεκριμένο δήμο πολλοί είναι οι πολίτες που υποφέρουν καθώς η «εργατογειτονιά» έπεσε θύμα της κρίσης. Η ειρωνεία ξέρετε ποια είναι; Πως αυτή την περίοδο ετοιμάζουν στο συγκεκριμένο δήμο εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην οποία πρόκειται να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους άπορους.
Τα σχόλια του Πινακίου
 
Προς τον αντιδήμαρχο: Εδώ και καιρό οργιάζουν οι φήμες πως θα κατέβετε για δήμαρχος. Αν είστε τόσο συμπονετικός άνθρωπος, γιατί δεν κάνατε πιο λιτή εκδήλωση και ένα αμελητέο ποσό (έστω 2000 ευρώ) να το δίνατε για τις ανάγκες των απόρων του δήμου σας;
Προς τους δημότες: Τελικά, καλά σας κάνουν και σας δουλεύουν ψιλό γαζί και πάτε και τους ψηφίζετε και τους χειροκροτάτε. Τα θέλετε και τα παθαίνετε.
Και προς τους συντάκτες τοπικής αυτοδιοίκησης: Καλό είναι να μην αποκαλείστε δημοσιογράφοι, αλλά φθηνοί δημοσιοσχετίστες. Πήγατε και εσείς στη δεξίωση και περάσατε καλά...μπράβο σας...Μόνο που την άλλη φορά που θα σας ξαναπετάξουν το κοκαλάκι και θα τρέξετε να το πάρετε μην κουνάτε τόσο έντονα την ουρά...προδίδεστε.
 
pinakio.blogspot.gr