Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Απάντηση …με αιχμές και πολλά μηνύματα του Δ. Σκούρα σε Α. Κλαδούχο και Φ. Γκαϊνά

Αναμένεται να συζητηθούν ιδιαίτερα ,όπως αναφέρει το korinthiannews.gr ,οι δηλώσεις του αρχηγού της αντιπολίτευσης του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης κ. Δ. Σκούρα ο οποίος απαντάει στον Φ. Νικολακόπουλο για κάποια θέματα που απασχόλησαν τελευταία το δημοτικό συμβούλιο!
Ακούστε παρακάτω (στο ηχητικό) τι αναφέρει ο κ. Σκούρας για τον δήμαρχο (πχ….όταν είναι σε δύσκολη θέση ο δήμαρχος μας περνάει γενεές 14,…όταν έχει τον μονόλογο ο Θεός να βάλει το χέρι του,…είναι κρίμα γιατί είναι νέος άνθρωπος,…το λαμόγια που έχει πει ο δήμαρχος είναι το λιγότερο …)

Ακούστε επίσης τι αναφέρει για την παραίτηση της Πηνελόπης Αλογογιάννη από τη θέση της αντιπροέδρου του ΔΣ αλλά και την διαγραφή της Φ. Γκαϊνά από το συνδυασμό (πχ…η κα Γκαϊνά ήταν πάντα ξένο σώμα στο συνδυασμό και δεν ξέρω γιατί,…με λύπη μου πρότεινα την διαγραφή της, δεν έχω διαγράψει ποτέ κανέναν ως τώρα στο συνδυασμό…κτλ)
Ακούστε παρακάτω το ηχητικό (διάρκεια 05:37):

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.