Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κάντο… όπως στη Μασσαλία: Μονπελιέ – Ολυμπιακός (21:45)

Το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ παίζουν οι “ερυθρόλευκοι” που θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους.

Μετά τις ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν το “διπλό” στην Γαλλία(21:45, ΝΕΤ), προκειμένου να παραμείνουν στη διεκδίκηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οδηγός... για τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ το περσινό ματς απέναντι στη Μαρσέιγ, την οποία νίκησαν με σκορ 1-0 και κατάφεραν να αλλάξουν τη μοίρα τους την περσινή σεζόν. Στην προσπάθεια αυτή, δεν θα μπορούν να συνδράμουν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Τάσος Παπάζογλου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν το ματς σαν… τελικό και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο "Λα Μοζόν" του Μονπελιέ και έτσι να ελπίζουν στην πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης - ακόμη και για το Γιουρόπα Λιγκ.
Όσον αφορά τα πλάνα του 34χρονου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Κάρολ, με την αμυντική του τετράδα να αποτελείται από τους Κοντρέρας, Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει η τριάδα Μανιάτης-Μοντέστο-Μασάντο και πιο μπροστά οι Γκρέκο (αριστερά), Φουστέρ (δεξιά) και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αμπντούν, Φέισα, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκόγιαννης και Ντιακιτέ. Στην Αθήνα έμειναν οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Παπάζογλου και Φετφατζίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ):
Πιονιέ, Μ’ Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊί, Ουτάκαν, Μουνιέρ, Σαρμπονιέ.


Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο, Φουστέρ, Μασάντο, Τζιμπούρ.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

Στο πλευρό του Ολυμπιακού βρίσκονται 1.200 Ελληνες οπαδοί.