Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 22 Παραρτήματος "ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ" της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

 
Αυτό είναι το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας, δεν ξέρω αν πρέπει αν το ονομάσω αποχαιρετιστήριο, γιατί η ζωή έχει συνεχείς ανατροπές και οι αποχαιρετισμοί δεν της ταιριάζουν. Εξάλλου κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή!

Αυτή την φορά η εφημερίδα θα εκδοθεί με πάρα πολύ δυσκολία γιατί το ταμείο του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ είναι μείον ,επειδή τα μέλη του δεν πληρώνουν την συνδρομή τους ως μέλη και ως συνδρομητές εφημερίδος. Αποφασίσαμε αυτή την φορά να την βγάλουμε τετράφυλλη και όχι οκτάφυλλη για να μειωθούν τα έξοδα στην εκτύπωση και στην αποστολή. Θα την λάβουν αυτοί όπου την έλαβαν και την προηγούμενη φορά μόνο με μία παράκληση από όλους του Δ.Σ. του παραρτήματος .
Σας παρακαλούμε πάρα πολύ όσοι χρωστάτε μέχρι το 2012 να εξοφλήσετε. Είναι κρίμα ένας αγώνας τόσων χρόνων να πάει στράφι. Αναγνωρίζουμε ότι τα χρόνια είναι δύσκολα και η αδυσώπητη κρίση έχει γονατίσει τον ελληνικό λαό, αλλά η εφημερίδα "υγεία" είναι μια έκδοση που σκοπό έχει την πρόληψη και την υγεία του ανθρώπου. Είναι κρίμα να διακοπεί αυτή η τριμηνιαία εφημερίδα η μοναδική στον Φενεό αλλά και στον νομό μας όπου έχει φτάσει στα 22 τεύχη μέχρι τώρα.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
το Δ.Σ του Παραρτήματος "ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ" της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»
ΔΗΜΟΙ: ΦΕΝΕΟΥ-ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΕΔΡΑ: ΜΕΣΙΝΟ ΦΕΝΕΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  
 
Γίνετε φίλος στην προσπάθειά μας…
Το Παράρτημα «Ορεινής Κορινθίας» και η προσπάθεια  έκδοσης της εφημερίδας «Υγεία» ξεκίνησε περίπου πριν έξη χρόνια. Οι συνθήκες ήταν και είναι πολύ δύσκολες. Δεν εγκαταλείπουμε όμως. Η προσπάθειά μας έχει ιδέες και δραστηριότητες που η υλοποίησή τους απαιτεί την υποστήριξη και την συνδρομή όλων των φίλων του.
Μπορείτε να βοηθήσετε  οικονομικά το εθελοντικό και θεάρεστο  έργο μας με το υστέρημά  σας.
Οι μόνοι οικονομικοί πόροι είναι οι προσφορές των φίλων.
 
Μπορείτε να μας στηρίξετε έμπρακτα με όποια συνδρομή εσείς επιθυμείτε.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθ. Λογαριασμού:
333/516500-81
 
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθ. Λογαριασμού:
332 01 011985 65
 
 
Παρακαλούμε μετά την κατάθεση της συνδρομής σας, στους λογαριασμούς μας να μας αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης του  οποιουσδήποτε ποσού στο  Fax: 210-9602861
 
Σας ευχαριστούμε όλους από βάθους καρδιάς.
 
TO Δ.Σ.