Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νίκησε στο Πετρί ο Παννεμεατικός -Αφιερωμένη στον Μπεξή… (video)


Μέσα σε πολύ φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, ο Παννεμεατικός επικράτησε με 0-1 της Θύελλας Πετρίου, με τους παίκτες του, να αφιερώνουν αυτή τους τη νίκη, στον αδικοχαμένο φίλο και συμπαίκτη τους, Γιώργο Μπεξή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε περισσότερες καλές ενέργειες από ότι στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και να απειλούν μόλις στα πρώτα λεπτά την εστία του Μπέζα, με τον τερματοφύλακα της Θύελλας, να διώχνει το σουτ, του Παναγιώτη Σαϊσανά.
Στη συνέχεια, τα «λιοντάρια» συνέχισαν να πιέζουν, με τον Βασίλη Παπουτσή από αριστερά, να είναι ασταμάτητος, αλλά στην τελική προσπάθεια, όλο και κάπου τα χαλούσαν.
Στο27’όμως, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή, ο Μπασιώτης με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, για το 0-1 και στη συνέχεια όλοι οι παίκτες της Νεμέας, δείχνοντας στον ουρανό, μέσα σε χειροκροτήματα από τους φιλάθλους, αφιέρωσαν το γκολ στον Μπεξή.
Η Θύελλα, αγωνιζόμενη και χωρίς τους Μπακασέτα Β. και Σχοινοχωρίτη, δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της, εκτός από κάποιες μεμονωμένες ενέργειες, χωρίς να υπάρχει η κλασσική φάση.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κάπως, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν πιο πολύ να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, παίζοντας με αντεπιθέσεις.
Την καλύτερη φάση για το Πετρί, έχασε ο κορυφαίος του παίκτης, ο Τουρέ, αλλά το σουτ του στο65’, απέκρουσε ο Κεμαλάι, κρατώντας το 0-1.
Η Νεμέα, είχε κάποιες καλές προσπάθειες κυρίως με τον Νίκο Σαϊσανά, αλλά δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της στην επανάληψη, αν και διαμαρτύρεται για μια ανατροπή στον Μπασιώτη, σε μια φάση που ο διαιτητής Δασκαλόπουλος απέβαλλε τον βοηθό προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιώργο Καρσιώτη.
Από τους νικητές, καλύτεροι οι Σγούρος, Μαρινός, Παλυβός και ο Παπουτσής (α’ μέρος), ενώ από τη Θύελλα, ξεχώρισε ο Τουρέ, ενώ στην επανάληψη βοήθησε πολύ, ιδιαίτερα αμυντικά ο νεαρός Ηλίας Λεκουσιώτης.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. Οι παίκτες της Νεμέας, κατά την είσοδό τους, φορούσαν φανελάκια με τη φωτογραφία του Μπεξή, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν με άσπρες εμφανίσεις.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπέζας, Τσουμάνης, Μητράκος, Πέζος, Λαφαζάνος (80’ Γκούμας), Καραμάνης, Μανάβης, Τουρέ, Κοσμάς, Λεκουσιώτης Η., Γιαννούλης (70’ λ.τρ. Παπανδριανός)

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγούρος, Μαρινός, Παλυβός, Σαϊσανάς Π., Τζίνης (75’Αθανασόπουλος), Ραπουσάι (60’Κωστούρος), Παπουτσής, Μπασιώτης, Σαϊσανάς Ν. (90’Κασκαντάμης Ι.)
apopsi​24.gr